Αδιανόητος καβγάς Ξιαρχό με Καλλίδη στο Cebebrity: «Είσαι πολύ γελοίος»-«Τεμπέλη είσαι ένα τίποτα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητος καβγάς Ξιαρχό με Καλλίδη στο Cebebrity: «Είσαι πολύ γελοίος»-«Τεμπέλη είσαι ένα τίποτα» (vid)
Ξέφυγαν τα πράγματα στο Celebrity με τους Τάσο Ξιαρχό και Πάνο Καλλίδη να εκτροχιάζονται με αδιανόητες εκφράσεις.

Οι εντάσεις καλά κρατούν στο Celebrity καθώς μετά τον καβγά του Νίκου Βαμβακούλα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο ήταν η σειρά του Τάσου Ξιαρχό με τον Πάνο Καλλίδη.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αντάλλαξαν βαρύτατες κουβέντες με αφορμή την αρχηγία της κίτρινης ομάδας.

«Αχ, δεν σε μπορώ, Πάνο. Είσαι σαν 12μιση χρονών», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό ξεκινώντας τη διαμάχη στο Celebrity, με τον Πάνο Καλίδη να απαντά: «Εγώ ανάγκη από αρχηγίες δεν έχω, αντράκι μου. Να μπω μέσα και να κοκορεύομαι ότι είμαι ο αρχηγός; Μην ειρωνεύεσαι! Ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει».

«Είσαι ψεύτης! Ούτε αρχηγός δεν μπορείς να είσαι ρε! Ξέρεις πώς έχεις γίνει αρχηγός; Χάρη σε μένα!», σχολίασε ο γνωστός χορευτής, ανεβάζοντας τους τόνους στο Celebrity.

«Τάσο, πάρε από δω τα μούτρα σου, γιατί μου χαλάς την καθημερινότητα. Είσαι πολύ γελοίος ώρες-ώρες, σε λυπάμαι. Μόνο με την πλάτη μου θα μιλάς από δω και πέρα», ανταπάντησε ο Πάνος Καλίδης.

«Ούτε ένα βελάκι δεν μπορείς να πετύχεις, θέλεις να γίνεις και αρχηγός! Με τη μύτη ξεβίδωσες 4 αστέρια και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Ο Πινόκιο το κάνει αυτό», συνέχισε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, χορευτή, ε χορευτή!», χαρακτήρισε ο Πάνος Καλίδης τον συμπαίκτη του, με τον Τάσο Ξιαρχό να κλείνει τον καβγά λέγοντας: «Με είπες χορευτή και τι πρέπει να κάνω; Ναι, δεν είμαι μαγείρισσα, τι να κάνω; Μαγείρισσα έχω γίνει για να σε ταΐζω κάθε μέρα, απ’ τα χέρια μου τρως, τεμπέλη, ε τεμπέλη!».