Ροντέο το «I'm a celebrity...»: Ο Ογκουνσότο πιάστηκε στα χέρια με Βαμβακούλα γιατί είπε για την μάνα του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ροντέο το «I'm a celebrity...»: Ο Ογκουνσότο πιάστηκε στα χέρια με Βαμβακούλα γιατί είπε για την μάνα του (vid)
Ο κακός χαμός στο «Celebrity» με τον Νίκο Βαμβακούλα και τον Πάτρικ Ογκουνσότο να πιάνονται στα χέρια.

Ξέφυγε η κόντρα του Νίκου Βαμβακούλα με τον Πάτρικ Ογκονσούτο στο «Celebrity». Οι δύο ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, δεν τα πάνε καθόλου καλά και η κατάσταση εκτροχιάστηκε όπως φαίνεται στο trailer του αυριανού (29/11) επειδοδίου.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι πιάστηκαν στα χέρια έπειτα από μια διαφωνία τους και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να τους χωρίσουν.

Στο trailer ακούγεται ο Νίκος Βαμβακούλας να λέει στον Πάτρικ Ογκουνσότο που παίζει πινγκ πονγκ: «Είσαι ψεύτης!», με τον Νιγηριανό να του απαντάει: «Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος». Τότε ο Βαμβακούλας του λέει «ποιος να είσαι ρε, ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει. Πλάκα μου κάνεις;», κάτι που έκανε έξω φρενών τον Ογκουνσότο.

«Δεν θα λες γι αυτό! Τι είναι το ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει; Τι είναι αυτό;», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Ογκουνσότο που κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον Βαμβακούλα με τους δύο ποδοσφαιριστές να σπρώχνονται.

Μάλιστα, χρειάστηκε να μπουν στη μέση ο Νίκος Αναδιώτης και ο Τάσος Ξιαρχό για να τους χωρίσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.