Οι χειρότεροι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί σε δημόσια θέα: Κιτς, υπερβολή και κακό γούστο

Επιμέλεια: Newsroom
Οι χειρότεροι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί σε δημόσια θέα: Κιτς, υπερβολή και κακό γούστο
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από υπερβολικούς και κακόγουστους στολισμούς.

Η περίοδος των Χριστουγέννων, μια εποχή χαράς και όμορφης διακόσμησης, παίρνει μερικές φορές μια διασκεδαστική τροπή όταν η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πάει στραβά. Αυτές οι αποτυχίες διακόσμησης, αν και δεν είναι τέλειες, συχνά καταλήγουν να προσφέρουν γέλιο και μια δόση πραγματικότητας σχετικά με τις προκλήσεις της διακόσμησης των διακοπών.

Μεταξύ των αξιομνημόνευτων αποτυχιών είναι η κλασική περίπτωση των ξεφουσκωμένων στολιδιών γκαζόν. Φανταστείτε αυτό: μια σειρά από φουσκωτούς Άγιους Βασίληδες, χιονάνθρωπους και ταράνδους, όλα με σκοπό να προσθέσουν μια γιορτινή πινελιά στην μπροστινή αυλή. Αλλά μετά, ξεφουσκώνουν, ξαπλώνοντας άτονα και άψυχα στο γκαζόν. Είναι ένα θέαμα που αντικατοπτρίζει με χιούμορ την εξάντληση που πολλοί νιώθουν μετά από μια εβδομάδα προετοιμασιών για τις γιορτές και οικογενειακών συγκεντρώσεων.

Στη συνέχεια, υπάρχει και η περίπτωση των ταράνδων που έχουν παρασυρθεί από την καλοπέραση. Φανταστείτε ένα διακοσμητικό τάρανδο που, κατά κάποιο τρόπο, μοιάζει σαν να έχει πιει πάρα πολύ στο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Αυτά τα ατυχήματα στη διακόσμηση χρησιμεύουν ως ευγενικές υπενθυμίσεις ότι η περίοδος των διακοπών δεν είναι μόνο για την τελειότητα. Έχει να κάνει με τη χαρά, το γέλιο και μερικές φορές τις χιουμοριστικές ατέλειες που συνοδεύουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τις εορταστικές εκδηλώσεις.