15χρονη με κορονοϊό προσπάθησε να το «σκάσει» από τον θάλαμο και πλάκωσε στο ξύλο νοσηλεύτρια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
15χρονη με κορονοϊό προσπάθησε να το «σκάσει» από τον θάλαμο και πλάκωσε στο ξύλο νοσηλεύτρια (vid)
Νοσηλεύτρια έμεινε αναίσθητη καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μια 15χρονη.

Την Κυριακή (26/11) το βράδυ στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» μία 15χρονη, που είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται με εισαγγελική εντολή πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο, επιτέθηκε και τραυμάτισε μία νοσηλεύτρια.

Η 15χρονη και ο αδελφός της φιλοξενούνται – με εντολή εισαγγελέα – σε παιδιατρική κλινική του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού παρουσία της μητέρας τους, λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η 15χρονη όπως και ο αδελφός της έπασχαν από κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από το θάλαμο, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού η νοσηλεύτρια ζήτησε από την κοπέλα να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Τότε η 15χρονη της επιτέθηκε, την έριξε κάτω, την χτύπησε την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η νοσηλεύτρια έφυγε σχεδόν αναίσθητη από το σημείο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν 45 παιδιά καθώς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις προνοιακές μονάδες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.