Φόνσου: «Οδηγούσα 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα, έχω παίξει ξύλο με ταξιτζή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φόνσου: «Οδηγούσα 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα, έχω παίξει ξύλο με ταξιτζή» (vid)
Η Άννα Φόνσου μίλησε για το γεγονός ότι εδώ και 35 χρόνια δεν είχε δίπλωμα αυτοκινήτου.

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τις σχέσεις της ζωής της αλλά και για την αλλαγή του σπιτιού της. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους μίλησε και για το γεγονός ότι επί 35 χρόνια δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

«Στην αρχή δεν πληρώθηκα για το "Αγοροκόριτσο", τους είπα να μου κάνουν διαφήμιση και να με πληρώσουν 300.000 δραχμές». Στη συμφωνία που κατέληξε ήταν να προβληθεί η διαφήμιση παγκοσμίως. Λεφτά μπορεί να μην πήρε, αλλά της έδωσαν ένα αυτοκίνητο.

«Τότε ήμουν 16 χρονών και δεν είχα δίπλωμα. Το οδηγούσε ένας ξάδερφος μου. Με σταματάει ένας αστυνομικός και μου κόβει μια κλήση. Πήγα στην τροχαία να πάρω τις πινακίδες και λέω στο διευθυντή ότι έχω χάσει την ταυτότητα μου».

Μόλις της είπε ότι θα το ψάξουν στα έγγραφα, εκείνη είπε: «Όταν έβγαλα δίπλωμα δεν είχε εφευρεθεί η τεχνολογία». Τελικά η ηθοποιός δεν πέρασε ποτέ από τα απαραίτητα τεστ προκειμένου να πάρει το δίπλωμα.

«Το ξύλο με τον ταξιτζή»

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί όταν είχε μπει σε ένα ταξί και κατέληξε στο τμήμα.

«Μια φορά είχα πάρει ένα ταξί. Ο οδηγός είχε δυο από πίσω, "γειά σας κυρία Κοντού» μου λέει. Που με είδε Κοντού, λέω "δεν είμαι η Κοντού". Μετά με είπε Μάρθα Καραγιάννη, δεν είμαι ούτε αυτή. "Τις μπερδεύω όλες του βωβού κινηματογράφου", μου λέει. Και δίνει μια σφαλιάρα αυτός στην μια κοπέλα. Του λέω "καλά δεν ντρέπεσαι; Ντροπή να χτυπάς γυναίκα". Μου είπε να μην ανακατεύομαι και το ίδιο μου είπε και η κοπέλα. Μετά τις έδωσε δυο σφαλιάρες. Λεω δεν γίνεται να μην ανακατευτώ, θα ανακατευτώ. Από το μπροστινό κάθισμα, πηδάω πίσω, φοράω κι ένα μίνι και πίσω είναι το 100. Και πρώτο πλάνο τα πόδια μου, δηλαδή... Και μπουνιές εκεί με αυτόν (σ.σ. τον οδηγό του ταξί). Μου δίνει αυτός μια μου ανοίγει τη μύτη. Εγώ να έχω παράσταση, να με περιμένει ο Καρακατσάνης. Μας πάνε στο τμήμα και τους τρεις και μόλις μπαίνουμε μου λένε "γεια σας κυρία Φόνσου". Λένε μετά οι άλλοι δυο " καλέ η Άννα Φόνσου ήσουνα τόση ώρα, δεν πειράζει μωρέ, δεν πειράζει. Με χτύπησε και η Άννα Φόνσου, μια χαρά είμαι". Αυτοί που δερνόμασταν το είπαν αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.