ΑΕΚ - Μαρσέιγ: Μασσαλός οπαδός έκανε πρόταση γάμου σε Ελληνίδα έξω από την Opap Arena (vid)

ΑΕΚ - Μαρσέιγ: Μασσαλός οπαδός έκανε πρόταση γάμου σε Ελληνίδα έξω από την Opap Arena (vid)
Οι φιλικές σχέσεις των οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ ξεπέρασαν το στάδιο της αδελφοποίηση και έφτασαν... μέχρι τον γάμο.

Άριστες είναι οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ και αυτό φάνηκε στον αγώνα της Πέμπτης (09/11) όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων βρέθηκαν από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια, τραγούδησαν από κοινού συνθήματα και πορεύτηκαν μαζί μέχρι το γήπεδο. Το ίδιο βράδυ, ο Άντονι, οπαδός της ΟΜ, εκμεταλλεύτηκε τον αγώνα με την ΑΕΚ για να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία, φανατική οπαδό της Ένωσης.

Ο Άντονι ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία γονατίζοντας στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena πριν την έναρξη του αγώνα. Ωστόσο, η UEFA απέρριψε το αίτημα του . Ο Γάλλος οπαδός δεν πτοήθηκε και δημιούργησε μια ρομαντική στιγμή κάτω στον ατσάλινο δικέφαλο αετό που βρίσκεται μπροστά στην κεντρική πύλη του γηπέδου.

Πολλοί γρήγορα δεκάδες κιτρινόμαυροι οπαδοί τους περικύκλωσαν και περίμεναν με αγωνία την απάντηση της Μαρίας στην πρόταση του Άντονι.

Φανερά συγκινημένη η νεαρή κοπέλα με την πρωτοβουλία του συντρόφου της απάντησε θετικά και αμέσως έγινε χαμός. Αφού της έβαλε το δαχτυλίδι, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και μπήκαν μαζί στο γήπεδο.