Αναστάτωση στον Πύργο με «ματάκια»: Σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι νεαρής για να κλέψει εσώρουχα

Newsroom
Αναστάτωση στον Πύργο με «ματάκια»: Σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι νεαρής για να κλέψει εσώρουχα
Ένας 38χρονος προκάλεσε πανικό στον Πύργο καθώς πιάστηκε να κλέβει εσώρουχα νεαρής κοπέλας και να «κατασκοπεύει» την ιδιωτική της ζωής.

Ένα αδιανόητο γεγονός συνέβη στον Πύργο Ηλείας και έγινε γνωστό προχθές (08/11) με τον εντοπισμό 38χρονου «ματάκια», ο οποίος πιάστηκε να πηδά από μπαλκόνι διαμερίσματος. πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 38χρονος έγινε αντιληπτός το βράδυ της Τετάρτης από πολίτη που τον καταδίωξε και στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πύργου, όπου εκεί τον περίμενε η νεαρή ενοικιάστρια του διαμερίσματος, στο μπαλκόνι του οποίου είχε σκαρφαλώσει ο 38χρονος νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 38χρονος φέρεται να είχε στο βάλει στο «μάτι» την εντυπωσιακή νεαρή. Από τη μια προσπαθούσε να γίνει μάρτυρας της ιδιωτικής της ζωής, κρυφοκοιτώντας μέσα στο σπίτι της από το μπαλκόνι. Από την άλλη δεν δίσταζε να κλέβει τα εσώρουχα της από την απλώστρα της και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιεί για να αυνανίζεται και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του…

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποβληθεί από τη νεαρή γυναίκα μήνυση σε βάρος του 38χρονου.