Συγκλονιστική μαρτυρία από τους απεσταλμένους του MEGA για την ρουκέτα της Χαμάς που εξερράγη: «Μας βοήθησε η Παναγία και ο Θεός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονιστική μαρτυρία από τους απεσταλμένους του MEGA για την ρουκέτα της Χαμάς που εξερράγη: «Μας βοήθησε η Παναγία και ο Θεός» (vid)
Οι απεσταλμένοι του Mega στο Ισραήλ μίλησαν για την τρομακτική εμπειρία που έζησαν όταν ρουκέτα της Χαμάς εξερράγη λίγο μέτρα δίπλα τους.

Τρόμος και πανικός επικράτησε στην πόλη Σντερότ του Ισραήλ την Παρασκευή (3/11), όταν ρουκέτα της Χαμάς εξερράγη μόλις 10 μέτρα από τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσα στα οποία, ήταν ο απεσταλμένος του MEGA, Λεωνίδας Καπερναράκος με τον εικονολήπτη Ηλία Μπασίσογλου. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ κινδύνεψαν οι απεσταλμένοι των τηλεοπτικών μέσων.

Ο απεσταλμένος του MEGA Λεωνίδας Καπερναράκος, είπε πως το απόγευμα ήταν εφιαλτικό καθώς οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών συνεργείων που βρίσκονται στην περιοχή ξαφνικά είδαν να έρχεται ένα περιπολικό, με τις ισραηλινές αρχές να τους ενημερώνουν πως θα πρέπει να απομακρυνθούν από το σημείο και να κρυφτούν στο καταφύγιο που βρισκόταν κοντά.

Ο Λεωνίδας Καπερναράκος, όπως είπε, δεν προλάβει να μπει στο καταφύγιο και για πολύ ώρα δεν μπορούσε να ακούσει αφότου χτύπησε η ρουκέτα. Επικράτησε πανικός και ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να κρυφτεί στο νηπιαγωγείο που λειτουργεί ως καταφύγιο. «Ευτυχώς υπήρχε ένας τοίχος εκεί, ένα νηπιαγωγείο, που με προστάτευσε, αν και για αρκετή ώρα έχασα την ακοή μου. Δεν μπορούσα να ακούσω τον εικονολήπτη που μου φώναζε και κατατρόμαξε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο χρόνος για προστατευτείς είναι γύρω στα 5 με 7 δευτερόλεπτα», σχολίασε ο δημοσιογράφος του MEGA.

Μάλιστα, ζήτησε από την εκπομπή να βγάλει ζωντανά και τον εικονολήπτη του Mega, Ηλίας Μπασίσογλου προκειμένου να δει η οικογένειά του ότι είναι καλά. «Καλημέρα, όλα καλά... μας βοήθησε η Παναγία και ο Θεός, όλα καλά...», είπε μπροστά στην κάμερα.

Όλοι οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων που βρίσκονται στην περιοχή και καλύπτουν τις εξελίξεις του πολέμου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ανάμεσα στα αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν από την ρουκέτα της Χαμάς είναι και εκείνο του MEGA.