Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό: «Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο»

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό: «Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο»
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Ηλίας Βρεττός με τη μηχανή του, ο οποίος όπως είπε την γλίτωσε φτηνά.

Άγιο είχε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story στο οποίο φαίνεται η μηχανή του πεσμένη στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες και τον τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό.

«Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά… όσο για τη μηχανή… πάει!», έγραψε στο μήνυμά του ο Ηλίας Βρεττός.

μι

Λίγο αργότερα ο Ηλίας Βρεττός προχώρησε σε δεύτερη δημοσίευση, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. «Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει…», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και τη μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια, τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας», κατέληξε ο τραγουδιστής.

βρεττος