«Δεν μπορούμε άλλο, είμαστε εξαντλημένοι»: Λύγισε δημοσιογράφος όταν έμαθε το θάνατο συναδέλφου του μετά από επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Δεν μπορούμε άλλο, είμαστε εξαντλημένοι»: Λύγισε δημοσιογράφος όταν έμαθε το θάνατο συναδέλφου του μετά από επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα (vid)
Συγκλονίζει δημοσιογράφος του καναλιού Palestine TV ξεσπά σε δάκρυα, όταν μαθαίνει για το θάνατο του συναδέλφου του. Μάλιστα βγάζει το κράνος του, δηλώντας πως «δεν μπορούμε άλλο, είμαστε εξαντλημένοι».

Εν μέσω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων στο Ισραήλ, ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτή η ζοφερή πραγματικότητα ήρθε στο προσκήνιο όταν ο Salman al-Bashir, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού Palestine TV ήρθε αντιμέτωπος με τη συγκλονιστική είδηση του θανάτου του συναδέλφου του ενώ μετέδιδε ζωντανά.

Ο Mohammed Abu Hattab, συνάδελφος δημοσιογράφος, αναφέρθηκε νεκρός μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε το σπίτι του στη νότια Γάζα. Με τραγικό τρόπο, η επίθεση στοίχισε όχι μόνο τη ζωή του Hattab, αλλά και τη ζωή 11 μελών της οικογένειάς του.

Ο Hattab ήταν μαζί τους μόλις μισή ώρα πριν από το μοιραίο περιστατικό, μια σκληρή υπενθύμιση της ευθραυστότητας της ζωής εν μέσω πολέμου. «Δεν αντέχουμε άλλο, είμαστε εξαντλημένοι», εξέφρασε ο al-Bashir, ένα συναίσθημα που συμπυκνώνει την κούραση και τον πόνο που νιώθουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων, όχι μόνο στα όπλα αλλά και όσους μεταδίδουν τα όσα συμβαίνουν στη περιοχή.