Η Σφαίρα στο Λας Βέγκας «έχει τα μάτια της δεκατέσσερα»: Viral το βίντεο που δείχνει να κρίνει το χτύπημα παίκτη στο γκολφ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Σφαίρα στο Λας Βέγκας «έχει τα μάτια της δεκατέσσερα»: Viral το βίντεο που δείχνει να κρίνει το χτύπημα παίκτη στο γκολφ (vid)
Για τους παίκτες του γκολφ που συμμετέχουν σε διοργανώσεις όπως το Match που διεξάγεται στο Wynn Las Vegas, η παρουσία της Σφαίρας μπορεί να αποτελέσει ταυτόχρονα αντιπερισπασμό και πηγή διασκέδασης.

Η Σφαίρα του Λας Βέγκας, μια αξιοσημείωτη συγχώνευση καλλιτεχνικής εγκατάστασης και αρένας αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει κατακτήσει τη φαντασία πολλών καθώς δεσπόζει στον εμβληματικό ορίζοντα του Λας Βέγκας. Ωστόσο, η παρουσία της δεν έχει γίνει καθολικά ευπρόσδεκτη, ιδίως από τους παίκτες του γκολφ στο Wynn Las Vegas, όπου βρίσκεται ένα από τα πιο διάσημα και ακριβά γήπεδα γκολφ της Αμερικής.

Οι παίκτες του γκολφ στο Wynn Las Vegas, μια όαση από καταπράσινα fairways με φόντο την έρημο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια απροσδόκητη πρόκληση χάρη στην επιβλητική Σφαίρα. .

@abcnews JUDGED: The Las Vegas Sphere appears to look disapprovingly at a golfer's drive. #lasvegassphere #golf ♬ original sound - ABC News

Αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό είναι ότι η Σφαίρα του Λας Βέγκας φαίνεται να έχει αποκτήσει μια δική της σκανδαλώδη προσωπικότητα. Έχει «τρολάρει» τους παίκτες του γκολφ, ιδίως εκείνους των οποίων τα χτυπήματα υπολείπονται της τελειότητας. Η Σφαίρα έχει γίνει ένας ακούσιος ανταγωνιστής για τους παίκτες του γκολφ που είναι συνηθισμένοι στην γαλήνια και παρθένα ομορφιά που προσφέρει ένα γήπεδο γκολφ.