Συλλήψεις ακροδεξιών στην Θεσσαλονίκη που ετοιμάζονταν να έρθουν στην Αθήνα για την επέτειο της δολοφονίας Φουντούλη-Καπελώνη

Επιμέλεια: Newsroom
Συλλήψεις ακροδεξιών στην Θεσσαλονίκη που ετοιμάζονταν να έρθουν στην Αθήνα για την επέτειο της δολοφονίας Φουντούλη-Καπελώνη
Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ, Χρυσαυγίτες θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας των δυο μελών τους.

Στην σύλληψη έξι ατόμων που ανήκουν στην ακροδεξιά και ετοιμάζονταν να μεταβούν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για τα δέκα χρόνια από τις δολοφονίες δυο μελών της οργάνωσης, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, οι αστυνομικοί του εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (1/11) ενώ βρίσκονταν στην Νέα Χαλκηδόνα και ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως παρά την απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ, Χρυσαυγίτες θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας των δυο Χρυσαυγιτών, στην Λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο στις 18:00 το απόγευμα, ενώ την ίδια στιγμή θα πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην περιοχή, αντιεξουσιαστές και αριστερές οργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Τρίτης (31/10) συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 21 ακροδεξιοί Ιταλοί.