Μπέος: «Γέμισαν οι τηλεοράσεις με αγόρια, δεν θα μας περάσετε την άποψή σας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπέος: «Γέμισαν οι τηλεοράσεις με αγόρια, δεν θα μας περάσετε την άποψή σας» (vid)
Ο δήμαρχος Βόλου επιμένει στις απόψεις του, τονίζοντας, πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά την εκλογή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στις ομοφοβικές δηλώσεις του όσο και στο χαστούκι σε πολίτη.

«Περιμένω την ερώτηση που θέλετε να μου κάνετε. Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου. Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος, με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα.

Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι, γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά! Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα... αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή; Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Το σωστό θα ήταν να πω πως ότι ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου».

«Αν είναι μάγκες να κάνουμε δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ του Αχιλλέα Μπέου. Να σταματήσει αυτό για μένα τελείωσε. Όσον αφορά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου νομίζω ότι κάνει λάθος και έχω στείλει επιστολή...», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου.