Άγριος τσακωμός στη Φάρμα: «Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άγριος τσακωμός στη Φάρμα: «Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας» (vid)
Μετά τον άγριο τσακωμό ο Σπύρος μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στη Φάρμα, στο reality του Star, με αποτέλεσμα ο Σπύρος Πολύζος να χιμήξει δύο φορές στον Γιώργο Τσάμη και αν δεν είχαν επέμβει έγκαιρα οι συμπαίκτες του, πολύ πιθανόν να τον είχε χτυπήσει. Μέσα σε αυτόν τον χαμός, χτύπησε η Ρούλα στο πόδι της.

Ο Γιώργος Τσάμης αρχικά κατηγόρησε τον Σπύρο Πολύζο για τις συχνές επισκέψεις του στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει ενεργά στις δουλειές. Ο Σπύρος έφτασε στα όριά του και αφού αναποδογύρισε το κρεβάτι που είχε μπροστά του, χίμηξε στον συμπαίκτη του, αλλά ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι.

Ο τσακωμός συνεχίστηκε και έξω, όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Μετά τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Σπύρο και τον Γιώργο, η Ρούλα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να τους χωρίσει.

Η παίκτρια χτύπησε λίγο στο πόδι και ο Σπύρος έτρεξε προς το μέρος της να τη ρωτήσει πώς είναι και να της ζητήσει «συγγνώμη». Στη συνέχεια ο Σπύρος μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας στους παίκτες πριν το αγώνισμα επάθλου, ανέφερε: «Ο Σπύρος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως πρέπει να τονίσω κάτι σημαντικό. Αν δεν την είχε πάρει ο ίδιος, θα την παίρναμε εμείς. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές. Εδώ ήρθαμε να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε ωραίες εικόνες, να πάμε παρακάτω και ο καλύτερος να κερδίσει» κατέληξε.