Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος: Τι δηλώνει η σύντροφος του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος: Τι δηλώνει η σύντροφος του (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ενώ νωρίτερα σήμερα (11/10) έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μετά την συμμετοχή του στη πετυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι», δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας (10/10)αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Το Πρωινό στον ANT1 και η Φαίη Φώτου η οποία επικοινώνησε με την σύντροφο του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου επιβεβαιώνοντας πως ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου όπου εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει», είπε η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου.