Το μάζεψε ο Οικονόμου για τα «ψοφίμια» του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν κάποιοι ενοχλήθηκαν το αποσύρω, πολιτικά μιλάμε πάντα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το μάζεψε ο Οικονόμου για τα «ψοφίμια» του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν κάποιοι ενοχλήθηκαν το αποσύρω, πολιτικά μιλάμε πάντα» (vid)
Ο Δημήτρης Οικονόμου έσπευσε να αποσύρει τη λέξη «ψοφίμια» που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το χθεσινό (18/9) σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, παρομοίασε με τα «ψοφίμια της Θεσσαλίας» τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά την διάρκεια της σημερινής (19/9) εκπομπής έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Θέλω να πω σε κάποιους φίλους, γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν επειδή χαρακτήρισα ''ψοφίμι'' τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εδώ μιλάμε πολιτικά. Δεν μιλάμε ούτε τοξικά, ούτε προσωπικά. Κι αν κάποιοι ενοχλήθηκαν, εγώ το αποσύρω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το είπα με πολιτική έννοια, δεν θέλησα να χαρακτηρίσω κανέναν. Εγώ το διαγράφω. Πες ότι δεν το είπα. Τον αποσύρω τον όρο αυτόν».