Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά» (vid)
Ο ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολιτικό ον εξακολουθώ και προσπαθώ να είμαι αλλά δεν εμπλέκομαι με κόμματα. Αμήχανος είμαι κι εγώ, γιατί είναι και μια... πως να στο πω, δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Από την άλλη είναι ένα μάθημα για όλους μας, ότι μπήκε ένας άνθρωπος και μίλησε πρακτικά, χωρίς ιδεολογήματα και πομφόλυγες και τον ακολούθησε αμέσως ο κόσμος. Ένας άνθρωπος που πριν από έναν μήνα δεν τον γνωρίζαμε», συμπλήρωσε.

«Αυτό είναι και λίγο απαξίωση των μέχρι τώρα μεθόδων και νοοτροπιών. Του καταλογίζουν πολλοί ότι κατέβηκε από τον ουρανό και μέχρι προχθές δεν είχε ιδέα… ε κι εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε; Αυτός τουλάχιστον ήρθε και τον προτίμησε ο κόσμος. Μήπως αυτό είναι μία απαξίωση για εσάς; Μήπως κάτι δεν αρέσει σε αυτό που κάνετε εσείς;», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αποδείχθηκε ότι καλά τα λέμε, τι κάνουμε. Εκεί αποδείχθηκε το πρόβλημα. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πάει το χέρι μου αλλού. Όχι πως πιστεύω. Βλέπω όμως πάρα πολλά λάθη, είμαστε λίγο προχθεσινοί, μην πω τίποτα χειρότερο. Να μου πεις χωρίς ιδεολογία, χωρίς ιδανικά πως θα μεγαλώσει ένας νέος γιατί χρειάζονται αυτά τα οράματα, αλλά αυτά τα ίδια φρόντισαν οι άνθρωποι που ήταν μέσα στον κύκλο και ξεθώριασαν», κατέληξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.