Επεισόδιο Μπέου με αγανακτισμένους κατοίκους που τον αποδοκίμασαν: «Σήκω φύγε από εδώ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδιο Μπέου με αγανακτισμένους κατοίκους που τον αποδοκίμασαν: «Σήκω φύγε από εδώ» (vid)
Ένταση επικράτησε σήμερα (12/09) στο παλιό λιμεναρχείο του Βόλου μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου, εθελοντών του ΚΚΕ και οργισμένων κατοίκων.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (12/09) στο Βόλο, όταν ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, βρέθηκε στο παλιό λιμεναρχείο μαζί με μηχανήματα που θα απομάκρυναν τις κατεστραμμένες οικοσκευές που οι κάτοικοι έβγαλαν στον δρόμο.

Η παρουσία του δημάρχου προκάλεσε την οργή τόσο των κατοίκων όσο και εθελοντικών ομάδων του ΚΚΕ που ήταν στο σημείο για να προσφέρουν την βοήθεια τους στον καθαρισμό των σπιτιών από τη λάσπη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός είπε στο δήμαρχο Βόλου: «το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;», με τον Αχιλλέα Μπέο να απαντάει ειρωνικά: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ» απευθυνόμενος στους χειριστές των μηχανημάτων.

Η στάση του δημάρχου έφεραν την έκρηξη ενός κατοίκου, ο οποίος του είπε σε έντονο ύφος: «τι λες ρε που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; Τι λες στα παιδιά που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού;». Στη συνέχεια τα «αίματα» άναψαν με τον Αχιλλέα Μπέο να αποκαλεί τον πολίτη «νούμερο» για να εισπράξει στο τέλος μια υβριστική απάντηση και να λήξει το συμβάν.