Γιαννόπουλος για τροχαίο: «Μου έγραφαν "Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα"» (vid)
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες.
Ο ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», είπε: «Εγώ πάντα μεταφράζω τα πράγματα ως ουδέν κακό αμιγές καλού. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται γίνεται για το καλό μας. Το Γκολφάκι μου θα το φτιάξω. Πήγαινα για μπάνιο. Πάω στο χωριό και παθαίνω κόβιντ κατακαλόκαιρο. Το καλό είναι ότι έπαιξα πολύ τάβλι. Την πάτησα από την κακώς νοούμενη “χωριατίλα”, γιατί κάποιοι έχουν κόβιντ και βγαίνουν έξω. Τελειώνει ο κορωνοϊός και ξυπνάω και πάμε για μπάνιο.Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη, κάποιος μας χτύπησε από πίσω, εγώ πήγαινα με φρένο»
Και συνέχισε λέγοντας: «Έκανα μια ανάρτηση ως κοινωνικό μήνυμα και μου έγραφαν “καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα”. Η ουσία είναι πολύ απλή, να φοράμε τη ζώνη. Θα είχα φύγει από το παρμπρίζ αν δεν τη φορούσα».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Χάιντι Κλουμ έδωσε τον πιο aesthetic χαρακτήρα στο ομολογουμένως super σέξι look της
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: «Κλαίω συνέχεια, δικαίωση για το παιδί μου» (vid)
- Σίντνεϊ Σουίνι και Μικέλε Μορόνε ξανά στο σετ για το “Housemaid”: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και απλά ανυπομονούμε