Νέα αποκάλυψη για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οι σταγόνες αίματος του Μιχάλη "δείχνουν" τι και που συνέβη η δολοφονία»

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα αποκάλυψη για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οι σταγόνες αίματος του Μιχάλη "δείχνουν" τι και που συνέβη η δολοφονία»
Νέα στοιχεία που βάζουν τέλος στα σενάρια για μη σκόπιμο τραυματισμό του Μιχάλη από άλλον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η έρευνα των δικηγόρων του θύματος Μιχάλη Κατσούρη, Στ. Γεωργόπουλου και Χρ. Μαυρομμάτη, φέρνει στο φως νέα στοιχεία και προσδιορίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τις συνθήκες θανάτου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. «Οι εκατοντάδες σταγόνες αίματος από τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή ξεκινούν από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής με τους Κροάτες κοντά στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κι όχι στην προσπάθεια διαφυγής του έξω από το γήπεδο». Το σημαντικό αυτό ενδεικτικό στοιχείο φαίνεται να επιβεβαιώνεται κι από τα σχετικές αυτοψίες και τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα ΝΕΑ, ο θάνατος του Μιχάλη Κατσούρη αποδίδεται στην πρώτη σφοδρή επίθεση Ελλήνων και Κροατών χούλιγκαν στο ύψος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου κι όχι –σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα- από μη σκόπιμο τραυματισμό του από άλλον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τα κτυπήματα των χούλιγκαν. Σημαντικό στοιχείο στον ισχυρισμό αυτό είναι το γεγονός ότι οι σταγόνες αίματος του 29χρονου υπήρχαν καθόλη τη διαδρομή και πολύ πριιν φτάσει στο περίπτερο όπου κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στα πλαίσια της έρευνας των δύο δικηγόρων ( με ανακοίνωσή τους απορρίπτουν κατηγορηματικά την εκδοχή του «ακούσιου» τραυματισμού του Μιχάλη) εντοπίσθηκε κι ο οπαδός της ΑΕΚ που εικονίζεται με κόκκινη μπλούζα να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη κι ο οποίος φέρεται να έχει αναφέρει ότι «ποτέ δεν κτύπησε τον 29χρονο».

Ο ίδιος οπαδός φέρεται να έχει τραυματιστεί κι αυτός στο σώμα από κτυπήματα με καδρόνια των Κροατών. Υπάρχουν επίσης αναφορές που λένε ο εν λόγω οπαδός είχε μαχαίρι που κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ και στο οποίο δεν βρέθηκε δείγμα του γενετικού υλικού του Μιχάλη Κατσουρή, κάτι το οποίο θα υπήρχε αν τον είχε πλήξει με αυτό.


Ταυτόχρονα φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί πληροφορίες από οπαδούς της ΑΕΚ για τις συνθήκες τραυματισμού του 29χρονου που φέρεται να είχε περικυκλωθεί από τέσσερις ξένους αλλά και Έλληνες χούλιγκαν.

Τέλος, η ΕΛΑΣ έχει συγκεντρώσει πληροφορίες από οπαδούς της ΑΕΚ σχετικά με τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού, ο οποίος φέρεται να περικυκλώθηκε από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν, με έναν εξ αυτών να του προκαλεί βαθύ σκόπιμο κτύπημα με μαχαίρι στο αριστερό χέρι από το οποίο ξεκίνησε ακατάσχετη αιμορραγία.