Η Σοφιάνα από το Survivor αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες: «Το σκέφτηκα, θα έβγαζα 3.000€» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Σοφιάνα από το Survivor αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα για να στείλει πατούσες: «Το σκέφτηκα, θα έβγαζα 3.000€» (vid)
Τα «περίεργα» μηνύματα που λαμβάνει στα social media αποκάλυψε η Σοφιάνα Αβραμάκη του Survivor.

Ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα ανέβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Survivor του 2022.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρέα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα αποκάλυψε τα «περίεργα» μηνύματα που λαμβάνει το inbox του Instagram από θαυμαστές της.

«Σκλάβος σου όποτε θες», «Έτοιμη για κρεβάτι είσαι», «Κάτι πόδια ατελείωτα», «Ρομαντική μ... είσαι Σοφιάνα μου», «Πηγαίνω τώρα να σου αγοράσω το πιο ακριβό δαχτυλίδι του κόσμου και να σου κάνω πρόταση γάμου μπροστά σε όλους» είναι μερικά από τα μηνύματα που διάβασε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου και τα λοιπά. Οριακά το έχω σκεφτεί, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 από αυτό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μάλιστα, η πρώην Survivor δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι ανάμεσα σε αυτούς που της έχουν στείλει κατά καιρούς απρεπή μηνύματα στο Instagram είναι και ένας συμπαίκτης της από το ριάλιτι επιβίωσης.