«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής
H κυβέρνηση προσανατολίζεται στο όνομα του Νίκου Χαρδαλιά, υφυπουργού Eθνικής Άμυνας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται να παίρνει το χρίσμα για υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, σύμφωνα με το iefimerida.gr και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν για την υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο Γιώργος Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Γλυφάδας

Ο Γιώργος Παπανικολάου θεωρείτο φαβορί για να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανικολάου:

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας".
Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησε στην απόφαση να πάρει το χρίσμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ενόχληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του νυν περιφερειάρχη Αττικής εν μέσω πυρκαγιών ήταν δεδομένη. Η συγγνώμη που ζήτησε ο Γιώργος Πατούλης, όπως φαίνεται, δεν ήταν αρκετή για τη Νέα Δημοκρατία.