Σκέψεις στη ΝΔ για Χαρδαλιά ή Παπανικολάου, μετά το ζεϊμπέκικο του Πατούλη: Ποια ονόματα ακούγονται για την Περιφέρεια Αττικής

Σκέψεις στη ΝΔ για Χαρδαλιά ή Παπανικολάου, μετά το ζεϊμπέκικο του Πατούλη: Ποια ονόματα ακούγονται για την Περιφέρεια Αττικής
Η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη εξακολουθεί να είναι «στον αέρα» και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα.

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες, μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών, που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, σύμφωνα πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» σχετικά με την στήριξη της υποψηφιότητας του νυν Περιφερειάρχη από τη Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα ονόματα που ακούγονται

Ωστόσο από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (29/7), έχουν αρχίσει να ακούγονται και τα πρώτα ονόματα για την στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής, ανάμεσα στα οποία είναι και του Νίκου Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsit.gr, δυνατά «παίζει »το όνομα του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου ο οποίος έχει ήδη θητεία 9 χρόνων στην αυτοδιοίκηση, ενώ είχε διατελέσει ευρωβουλευτής και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θεωρείται μέχρι στιγμής η επικρατέστερη επιλογή.

Στο τραπέζι, όμως, έχει πέσει και το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά, νυν υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην δημάρχου Βύρωνα, ο οποίος έχει διατελέσει και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας την περίοδο Μαρτίου 2020 – Αυγούστου 2021. Ο Νίκος Χαρδαλιάς, επίσης, προέρχεται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς είχε διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα, με επιτυχημένη, όπως θεωρείται, πορεία. Συγκεκριμένα, με τα κοινά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 1994.

Παράλληλα, συζητείται και το όνομα του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο μακροβιότερος δήμαρχος, καθώς ηγείται του δήμου από το 2002.