Τι φέρνει το EA Sports FC 24 στο PlayStation το φετινό Σεπτέμβριο

Τι φέρνει το EA Sports FC 24 στο PlayStation το φετινό Σεπτέμβριο
Ο νέος ποδοσφαιρικός τίτλος αναμένεται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

H EA Sports ανακοίνωσε την κυκλοφορία του EA Sports FC 24 για τις 29 Σεπτεμβρίου και τα PS4 και PS5 θα υποδεχτούν το νέο game με τις όσες αλλαγές αυτό φέρει. Το φετινό παιχνίδι της EA είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς σηματοδοτεί τη νέα εποχή μετά τις πρόσφατες αλλαγές που έχουν γίνει από το διαζύγιο της εταιρείας με την FIFA. Ας δούμε λοιπόν πως θα παρουσιαστεί στους κατόχους κονσολών PlayStation.

Αρχικά, έχουμε τον μηχανισμό HyperMotion V, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε πάνω από 180 αγώνες από άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες. Με τα δεδομένα αυτά η εταιρεία ανέλυσε τις κινήσεις και τη συμπεριφορά των παικτών και έτσι κατάφερε να σχεδιάσει ακόμη πιο ρεαλιστικές κινήσεις για τις ψηφιακές εκδόσεις τους μέσα στο game.

Η τεχνολογία αυτή κατέγραψε ακόμη τη φυσική της μπάλας και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα ενισχύσει ακόμη και αυτό το κομμάτι του videogame.

Τα PlayStyles από την άλλη είναι ένας μηχανισμός που αντλεί δεδομένα από την Opta σε πραγματικό χρόνο από τους αγώνες και βοηθάει την ομάδα προγραμματισμού να φέρει κάθε ποδοσφαιριστή όσο πιο κοντά στην πραγματική του εκδοχή γίνεται. Κάποιοι μεγάλοι αστέρες θα έχουν τις δικές τους PlayStyle+ κινήσεις και τις ξεχωριστές τους ικανότητες.

Η μηχανή γραφικών που έχει χρησιμοποιηθεί και φέτος είναι η Frostbite Engine, η οποία θα εκμεταλλευτεί όλα τα παραπάνω και θα κάνει κάθε αγώνα όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται.

Η παραμικρή κίνηση στη φανέλα ή και στα μαλλιά κάθε ποδοσφαιριστή θα αποδίδεται όπως και στην πραγματικότητα, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι βλέπουμε τηλεοπτική μετάδοση και όχι ένα videogame.

Φέτος έχουμε για πρώτη φορά και τόσο μεγάλη συμμετοχή του γυναικείου ποδοσφαίρου. Οι πιο γνωστές αθλήτριες θα εμφανίζονται πλέον με τα πρωταθλήματά τους, ενώ θα υπάρχει και παρουσία στο κομμάτι του FIFA Ultimate Team.

Τέλος, το παιχνίδι θα προσφέρει βελτιωμένο Career Mode, αλλά και τα Clubs και Volta Football με νέα χαρακτηριστικά.

To EA Sports FC 24 κυκλοφορείς τις 29 Σεπτεμβρίου.