Release Athens 2023: Hip-hop έκρηξη στο φινάλε με Wu-Tang Clan και καταιγιστικό line-up!

Release Athens 2023: Hip-hop έκρηξη στο φινάλε με Wu-Tang Clan και καταιγιστικό line-up!
Την Πέμπτη 27 Ιουλίου το Release Athens 2023 υποδέχεται το σημαντικότερο hip-hop συγκρότημα όλων των εποχών...

Η κολεκτίβα από το Staten Island της Νέας Υόρκης, που σχηματίστηκε στα 90's με «αρχηγό» τον RZA έχει στιγματίσει τον παγκόσμιο ήχο της σκηνής. Οκτώ άλμπουμ μετά, όπου πειραματίστηκαν και έκαναν... master το sampling από κινηματογράφο και ιδιαίτερα από ταινίες πολεμικών τεχνών, απολαμβάνουν τον απόλυτο σεβασμό των φίλων του είδους και όχι μόνο.

Το όνομά τους συχνά αναφέρεται ως η στοιχειώδης έμπνευση για άλλους γίγαντες του είδους. Ανάμεσά τους οι Jay–Z, Nas και Kanye West που έχουν επηρεαστεί βαθιά από τη μουσική των Wu-Tang Clan.

Με τον τρόπο τους εκκεντρικοί, πάντοτε σίγουροι για τον εαυτό τους και με την απώλεια του βασικού μέλους Ol' Dirty Bastard να βαραίνει τους ώμους τους, έρχονται στην Πλατεία Νερού, ως headliners σε ένα μοναδικό line-up.

Οι ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τα τραγούδια - σταθμούς της μπάντας με τις προσωπικές δημιουργίες των μελών χαρίζοντας ένα setlist που δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους.

Μαζί με τους Wu-Tang Clan (και πριν περάσω στις πολυαναμενόμενες ελληνικές εμφανίσεις), ο Ocean Wisdom, από το Camden με εντυπωσιακή πορεία στη rap σκηνή. Κορυφαία Μέσα τον είχαν παρουσιάσει ως «το μέλλον του βρετανικού hip hop» και σε καμία περίπτωση δεν είχαν άδικο. Εκατομμύρια προβολές, streams και μία αξιοζήλευτη εντυπωσιακή παρουσία συνθέτουν το προφίλ του Ocean Wisdom.

scr

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, τη βραδιά συμπληρώνουν κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής, στην καλύτερη φάση της καριέρας τους. ΤΑΦ Λάθος και Εθισμός, πρωτοποριακοί, δημιουργικοί και ξεσηκωτικοί με συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, με σημαντικές συνεργασίες με ονόματα όπως ο Ξαρχάκος και Δήμητρα Γαλάνη, έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Damian Marley, οι Cypress Hill και οι Monophonics και αυτό λέει πολλά.

Ο Εθισμός ξεκίνησε ραπάροντας με το crew «Ελληνικό Σκάνδαλο» και έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό του «εύστοχου» με τους στίχους του. Αναμφίβολα βρίσκεται στο peak της έως τώρα καριέρας του, κάτι που ανεβάζει την ανυπομονησία στα ύψη.

Το ζέσταμα για την τελευταία βραδιά του Release Athens 2023, θα αναλάβουν οι Junior SP και Twinsanity. Ο Junior SP, με εμφανίσεις σε παγκόσμια φεστιβάλ και αμέτρητα κλαμπ έρχεται γεμάτος ενέργεια ενώ τα δίδυμα αδέλφια Ray και Γιάννης των Twinsanity θα κάνουν την... οικογενειακή υπόθεση να μας αφορά όλους.

Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες του καυτού Ιουλίου, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική παντρεύονται για το Release Athens 2023. Για να μη χάσουμε στιγμή από τις κορυφαίες επισκέψεις συγκροτημάτων, τιμάμε το συνδυαστικό εισιτήριο για να δούμε από κοντά ΚΑΙ Prodigy ΚΑΙ Wu-Tang Clan!

Εισιτήρια - Πληροφορίες:

https://www.releaseathens.gr/event/wu-tang-clan/