Διακοπές με φίλους, με σχέση ή οικογένεια; Ό,τι κι αν διαλέξεις, ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels

Newsroom
Διακοπές με φίλους, με σχέση ή οικογένεια; Ό,τι κι αν διαλέξεις, ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels
Δεν χρειάζεται να πας κάπου μακριά για να το βρεις, μιας και απέχει ελάχιστα από το κέντρο της Αθήνας.

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία. «Πού θα πάμε διακοπές;», ρωτούν οι φίλοι, τα παιδιά, το ταίρι μας. Κι εσύ έρχεσαι συνεχώς σε αυτή την άβολη θέση, χωρίς να έχεις έτοιμη κάποια απάντηση και απλά κουνάς το κεφάλι σου σε στιλ «δεν έχω ιδέα». Σε καταλαβαίνω. Άλλωστε λίγο πολύ έχουμε βρεθεί όλη σε αυτή τη φάση. Δεν γεννήθηκε κάποιος να τα ξέρει όλα από μόνος του. Ακούει, ψάχνει, ενδιαφέρεται και τελικά βρίσκει αυτό που θέλει.

Οι ιστορίες «επιτυχημένων διακοπών» από συναδέλφους ή κοντινά πρόσωπα είναι ικανές να σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να «κλείσεις» κι εσύ τη δική σου καλοκαιρινή απόδραση. Κάπως έτσι συνέβη και στη δική μου περίπτωση πριν από περίπου ένα μήνα. Ένα πρωί καθημερινής σαν όλα τα άλλα επέστρεψε στο γραφείο ένας συνάδελφος από το τριημεράκι του κατενθουσιασμένος και άρχισε να μας λέει για ένα ξενοδοχείο στους Αγίους Θεοδώρους που τον έκανε να νιώθει λες και ταξίδεψε σε κάποιο νησί.

Σχεδόν όλοι όσοι τον ακούσαμε, πατήσαμε αστραπιαία το όνομα του ξενοδοχείου στη μηχανή αναζήτησης της Google. Το Isla Brown Corinthia, το οποίο τον φιλοξένησε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, φαινόταν πραγματικά υπέροχο. Μοντέρνο, πολυτελές και με τρομερό design. Άσε που είναι και βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του! «Βρε λες;», αναρωτήθηκα. Χωρίς να το πολυσκεφτώ μπήκα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου και έκλεισα ένα δίκλινο δωμάτιο για την επόμενη εβδομάδα.

....

Η απόστασή του από την Αθήνα είναι ιδανική. Έφυγα από την Αγία Παρασκευή με το που τελείωσα τη δουλειά στις έξι το απόγευμα και λίγο πριν τις 7 ήμουν ήδη εκεί μαζί με την κοπέλα μου. Αυτό που μου έκανε αμέσως θετική εντύπωση ήταν πως το πεντάστερο resort της Brown Hotels ήταν γεμάτο ζωντάνια! Είχε κόσμο όλων των ηλικιών, ζευγάρια, παρέες, αλλά και οικογένειες, που απολάμβαναν όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου, αλλά και την πεντακάθαρη παραλία Πευκάκια που βρισκόταν από κάτω του. Τι μπορείς να βρεις στo resort;

Δύο πισίνες, spa, εστιατόρια, γυμναστήριο, watersports από την ομάδα της Blue Stories, αλλά και ένα άκρως ενδιαφέρον rooftop, στο οποίο περπατάς μέσα στο νερό! Ένα σου λέω, εκεί θα βγουν τα πιο επικά Instagram Stories. Στα πιο θετικά στοιχεία του ξενοδοχείου ήταν και το πρωινό. Γιατί; Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία μπορούσες να το απολαύσεις μέχρι τις 12:00. Eπομένως δε χρειάζεται καν να σηκώνεσαι από νωρίς!

....

Αυτή ήταν η πρώτη επαφή που είχαμε με κάποιο ξενοδοχείο της αλυσίδας Brown. Επιστρέφοντας, όμως, στην Αθήνα, μου καρφώθηκε μια περίεργη ιδέα στο μυαλό. Έχοντας περάσει φανταστικά για τρεις ημέρες στο Isla Brown Corinthia, αποφάσισα να φτιάξω έναν δικό μου χάρτη με περιοχές κοντά στην πρωτεύουσα, όπου θα μπορούσαμε να περάσουμε τα επόμενα καλοκαιρινά μας Σαββατοκύριακά.

Ερέτρια, Χαλκίδα, Λουτράκι, φάνταζαν ως εξαιρετικές επιλογές. Και ξέρεις ε, και στις τρεις αυτές περιοχές υπάρχει από ένα ξενοδοχείο Brown. Λες και το ήξεραν! Μα πραγματικά σκέψου το λίγο. Ποιος ο λόγος να «τρως» όλη την κίνηση της παραλιακής, προκειμένου να φτάσεις σε κάποια παραλία των νοτίων προαστίων, την οποία θα «χρυσοπληρώσεις», όταν μπορείς να μπεις στο αμάξι σου και σε 1, άντε 1μιση ώρα να βρίσκεσαι σε κάποιο από τα «τροπικά νησιά» που έχει φτιάξει η ξενοδοχειακή αλυσίδα;

....

Το επόμενο Σαββατοκύριακο μας βρήκε προς Εύβοια μεριά. Μαζί με το κορίτσι μου αποφασίσαμε να πάρουμε το αμάξι και να βάλουμε στο GPS το all inclusive Brown Beach Evia Island στην Ερέτρια. H απόσταση που μου έβγαλε ήταν 1 ώρα και 30 λεπτά, αλλά πραγματικά από τη στιγμή που θα βγεις στην Εθνική απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο του ταξιδιού.

Το ξενοδοχείο εκεί έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Αυτό το καταλάβαινες αμέσως. Βρίσκεται πάνω στην παραλία κι αν κατάλαβα καλά από τις πολλές οικογένειες που συναντήσαμε εκεί, αποτελεί αγαπημένο family προορισμό. Έχει άλλωστε ένα σωρό πράγματα για τα παιδιά, από kids room με παιδαγωγό, μέχρι ΔΩΡΕΑΝ watersports από τη Blue Stories (με έκπτωση 10% σε όλες τις δραστηριότητες), για ατελείωτο παιχνίδι στα κύματα. Φυσικά, υπήρχαν και δύο τεράστιες πισίνες για να απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει ένα τεράστιο aqua park με νεροτσουλήθρες, αλλά και ένα ninja park (!) για όσους θέλουν να αναβιώσουν το κάστρο του Τακέσι (για αυτά υπήρχε μια ειδική τιμή 10 ευρώ για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου).

....

Εμείς πάντως αφήσαμε τα παιχνίδια στη θάλασσα και πέσαμε με τα μούτρα στο φαγητό. Πώς να αντισταθείς σε αυτούς τους τεράστιους μπουφέδες του ξενοδοχείου; Νομίζω ότι η εικόνα του πιάτου μου σε κάθε πρωινό μπορεί ακόμη να «στοιχειώνει» τους υπόλοιπους επισκέπτες, αλλά δεν μπορούσα να πω «όχι» σε κάποια επιλογή. Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα! Kαι φυσικά κι εδώ διαρκούσε μέχρι τις 12:00, χωρίς να μου στερεί χρόνο από τον ύπνο μου.

Πραγματικά μας άρεσε τόσο πολύ το τριήμερο στην Ερέτρια που ήμασταν έτοιμοι να το επαναλάβουμε την επόμενη βδομάδα, αλλά μια «φωνή» μέσα μας, μας συγκράτησε. Είχαμε πει πως ο επόμενος προορισμός μας θα ήταν η Χαλκίδα και ευτυχώς δεν κάναμε πίσω, γιατί άξιζε στον απόλυτο βαθμό.

Η πρωτεύουσα του νομού Ευβοίας πάντα με σαγήνευε. Είναι τα μαγαζιά της; Τα νερά της που πότε ανεβαίνουν και πότε κατεβαίνουν; Η εικόνα της όταν πέφτει η νύχτα; Δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά κάθε φορά που βρισκόμουν εκεί, πέρναγα φανταστικά.

....

Στο Brown Beach Chalkida, λοιπόν, είναι προσεγμένη κάθε λεπτομέρεια. Πρόκειται για το πρώην ξενοδοχείο Pelagos, το οποίο έχει ανακαινιστεί και σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, ενώ αναμφίβολα την παράσταση κλέβει η τεράστια και εντυπωσιακή πισίνα του.

Είτε πας με παρέα (σύντροφο ή φίλους) είτε με οικογένεια, δε θα βαρεθείς λεπτό, γιατί προσφέρει άπειρες επιλογές σε sports (θαλάσσια και μη), καθώς και treatment rooms για να αποβάλλεις κάθε άγχος της καθημερινότητας. Πρώτα απ' όλα όμως δώσε βάση στο πρωινό. Διαρκεί μέχρι τις 12:00 και θα σου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών (γλυκών και αλμυρών) για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Κάτω από το ξενοδοχείο βρίσκονται δύο παραλίες με αυτή του Αγίου Μήνα, να ξεχωρίζει και να σε «καλεί» για βουτιά. Εκεί μπορείς να απολαύσεις ΔΩΡΕΑΝ θαλάσσιες δραστηριότητες όπως ποδήλατα ή SUP! Τι καλύτερο;

....

Να αφήναμε έξω από τη λίστα μας το Λουτράκι, όμως; E, δε μας πήγαινε η καρδιά. Εκεί, λοιπόν, υπάρχει το Dave By the Beach Loutraki. Ένα αρκετά οικονομικό boutique ξενοδοχείο, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει αυτούς που ψάχνουν μια κοντινή καλοκαιρινή εξόρμιση.

Ανέκαθεν το Λουτράκι αποτελούσε αγαπημένο προορισμό των Αθηναίων. Το ξενοδοχείο που μείναμε απείχε μόλις 200 μέτρα από την παραλία, ενώ διέθετε δωμάτια με παιχνιδιάρικη διάθεση και υπέροχη θέα.

....

Μάλιστα, η τοποθεσία του είναι εξαιρετική σε περίπτωση που θέλεις να εξερευνήσεις τις γύρω περιοχές ή απλά να περπατήσεις στο κέντρο του Λουτρακίου. Αν θες κι ένα έξτρα τιπ, το σημείο που θα λατρέψεις είναι στην ταράτσα. Εκεί θα πιεις ευφάνταστα κοκτέιλ και θα τα «χάσεις» με το απέραντο γαλάζιο που θα ανοίγεται μπροστά σου.

Με αυτά και με αυτά φλέρταρα αρκετά με το «block» στο Instagram από φίλους και γνωστούς. «Mα καλά θα μας τρελάνεις;», «Κάθε βδομάδα θα είσαι και σε άλλο μέρος;», ήταν μόνο κάποια από τα μηνύματα που έλαβα.

Παιδιά, πραγματικά, δεν χρειάζεται μια περιουσία - όπως με ρώτησαν κάποιοι - για να απολαύσεις στο έπακρο τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Χρειάζονται απλά σωστές επιλογές. Στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Brown, λοιπόν, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, προσιτές τιμές και ένα ούλτρα καλοκαιρινό σκηνικό που όλοι θέλουμε να ζήσουμε.

....

Επίσης, μιας και όπως καταλαβαίνεις έγινα φαν των ξενοδοχείων από τις τόσες επισκέψεις μου και φέτος το μότο μου είναι «ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels», ήδη προγραμματίζουμε και δύο μεγαλύτερα ταξίδια μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Το ένα σίγουρα θα είναι στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται το Akron Seascape Resort.

Πρόσεξε, είναι χτισμένο στο περίφημο Canal d’amour (αν δεν το ξέρεις σε προ(σ)καλώ να το αναζητήσεις στο διαδίκτυο). Πρόκειται για έναν υπέροχο κολπίσκο με την πιο απίθανη παραλία στο νησί. Φυσικά, στο συγκεκριμένο resort μπορείς να πας με το ταίρι σου, την οικογένεια ή τους φίλους σου και να περάσετε τις πιο αξέχαστες διακοπές.

Το τελευταίο μου ταξίδι για φέτος (και κλείνω το υπόσχομαι) θα είναι στα Χανιά. Εκεί άνοιξε πρόσφατα το πεντάστερο resort Isla Brown Chania, το οποίο είναι η επιτομή του luxury και του summer.

Απέχει μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο των Χανίων, επομένως με το που προσγειωθείς, θα είσαι σε χρόνο dt στην φανταστική παραλία του Σταυρού (σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο). Δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε παραλία για εκείνη που γυρίστηκε η ταινία Ζορμπας με τον Anthony Quinn και η οποία έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία.

....

Φυσικά η κουζίνα της Κρήτης είναι από τις καλύτερες του κόσμου (ω ναι!) και το Isla Brown Chania δεν θα μπορούσε να μην την αποθεώσει στα εστιατόριά του. Εκεί, λοιπόν, θα δοκιμάσεις γνήσιους παραδοσιακούς μεζέδες του νησιού, θα πιεις τις τσικουδιές σου, θα ακούσεις τα τραγούδια σου και θα κοιμηθείς σε ένα από τα πιο αναπαυτικά στρώματα που μπορείς να βρεις εκεί έξω. Για τους μικρούς φίλους υπάρχει ένα kids room, γεμάτο με arcade games, στο οποίο θα «λιώσουν».

Όσο για εμάς; Θα απολαμβάνουμε το μπάνιο μας στις τρεις μεγάλες πισίνες του ξενοδοχείου. Για να μην το ξεχάσω, όλες οι σουίτες του Isla Brown Chania έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα για τις πιο prive βουτιές. Ανυπομονώ! Και όπως συνεχίζω να λέω, «ζήσε το καλοκαίρι σου στα Brown Hotels».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τσεκάρεις το https://brownhotels.com/gr/Resorts-Greece

Αν θες τώρα να κάνεις το πιο έξυπνο deal του καλοκαιριού και να βρεθείς σε κάποιο δωμάτιο από τα παραπάνω resorts, κάνε κράτηση με τον κωδικό BrownSummer και θα μας θυμηθείς.

Και καλό καλοκαίρι!