Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήδη μου έχει ζητήσει κάποιος ρουσφέτι, να τον προσλάβω ως υπεύθυνο του dress code» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήδη μου έχει ζητήσει κάποιος ρουσφέτι, να τον προσλάβω ως υπεύθυνο του dress code» (vid)
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε όσους πήραν ήδη τηλέφωνο για να του ζητήσουν κάποιο ρουσφέτι και ποιο ήταν εκείνο που του φάνηκε αστείο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξελέγη βουλευτής με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» και έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Action 24 και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο του αξίωμα αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ήδη του έχουν ζητήσει ρουσφέτι.

Παράλληλα τόνισε πως δεν θέλει να τον φωνάζουν «κύριο βουλευτά», ενώ συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να αλλάξει σαν άνθρωπος και πως ό,τι λέει στη Βουλή θα το λέει με αγάπη.

«Ήδη έχουμε πει ότι χρειάζονται άνθρωποι, επειδή ένας βουλευτής δεν δρα μόνος του, πρέπει να έχει κι ένα κύκλο γύρω του βοήθειας, συμβουλών ώστε να μην κάνει και κάποιο λάθος νομικό. Παρά το γεγονός ότι έχω σπουδάσει νομικά, αλλά πριν 45 χρόνια. Χρειάζομαι τη νομική υποστήριξη και να είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω. Είναι πιο εύκολη η σύζευξη», είπε αρχικά για το γεγονός αν θέλει να έχει κάποιους ανθρώπους κοντά του.

«Ήδη μου έχουν ζητήσει ρουσφέτι. Το πιο αστείο που μου είπαν είναι "να είμαι ο υπεύθυνος του dress code". Το οποίο δεν υπάρχει, λέω "πας με τα σωστά σου; Τι είναι αυτό που λες". Τα τηλέφωνα είχαν αρχίσει να χτυπάνε και πριν εκλεγώ. Είναι κάτι όμως που μου φαίνεται λίγο αστείο. Γιατί οι άνθρωποι μόλις κάποιος δικός τους ή φίλος πάρει μια θέση πρέπει πρώτα να δουν πώς θα την βολέψουν. Αυτό είναι λάθος που έχει γίνει στην Ελλάδα, μπορεί και αλλού. Όλοι θέλουμε να τη βολέψουμε κάπως. Δεν είναι ωραίο να θες να την βολέψεις κάπως. Με πήραν και άνθρωποι που δεν θυμάμαι ποιοι είναι», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.