«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο γιος της Παπουτσάκη έκανε guest ως «Καραμούζας» στο τελευταίο επεισόδιο, με φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο γιος της Παπουτσάκη έκανε guest ως «Καραμούζας» στο τελευταίο επεισόδιο, με φανέλα της ΑΕΚ (vid)
Ο μικρός υποδύθηκε τον «Καραμούζα» που ήταν φίλαθλος της ΑΕΚ. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ο γιος της χάρηκε πολύ αφού υποστηρίζει την Ένωση.

Η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ολοκληρώθηκε μετά από τρεις σεζόν την Τρίτη 20 Ιουνίου με ένα διπλό επεισόδιο. «Τα καλύτερά μας χρόνια» μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, διέτρεξαν τρεις δεκαετίες.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την σειρά και εξέφρασαν την συγκίνησή τους για το τελευταίο επεισόδιο.

Ωστόσο, ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος Πιλαφάς, έκανε guest στο τελευταίο επεισόδιο, υποδυόμενος τον Καραμούζα, φορώντας φανέλα της ΑΕΚ, ενώ «προβλέπει» και την επιτυχία της Εθνικής στο μπάσκετ το 1987.

«Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί – γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη – που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρονών. Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά. Η δασκάλα στο σχολείο πέρυσι τούς έβαλε το μικρόβιο του θεάτρου και έκαναν μια υπέροχη παράσταση. Από εκεί ξεκίνησε ο Μάξιμος να έλκεται από αυτό. Από εμένα όχι, εγώ αποποιούμαι. Ήταν από το σχολείο το ερέθισμα. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πάρα πολύ καλός. Δε θα ξαναγίνει, του το εξηγήσαμε αυτό», είχε αναφέρει η ίδια στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ, πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.

Να υπενθυμίσουμε πως το μωρό της «Μαίρης» στο συγκεκριμένο σήριαλ, σταματούσε να κλαίει ακούγοντας τον ύμνο της ΑΕΚ και οι σκηνές αυτές είχαν γίνει viral.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η σκηνή με την Τζένη Θεωνά και την Κατερίνα Παπουτσάκη που έβαζαν στο ραδιόφωνο τον ύμνο της Ένωσης για να κοιμηθεί το μωρό, όπως και εκείνη με τον Μελέτη Ηλία που τραγουδάει «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια» για να νανουρίσει τον «καραμούζα».