«Κόντρα» Τσίπρα- Κοσιώνη για δήλωση Πνευματικού: «Αν αυτό το έλεγε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνατε κεντρικό θέμα» (vid)

«Κόντρα» Τσίπρα- Κοσιώνη για δήλωση Πνευματικού: «Αν αυτό το έλεγε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνατε κεντρικό θέμα» (vid)
«Οι δηλώσεις Πνευματικού αποκαλύπτουν την κρυφή ατζέντα του κ. Μητσοτάκη στην Υγεία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ των θεμάτων που σχολιάστηκαν ήταν και η δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού. Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Όταν έκανε ο κ. Κατρούγκαλος έκανε μια δήλωση που δεν ήταν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισα να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων, υπενθύμισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: Ο κ. Μητσοτάκης, παρότι ο κ. Πνευματικός έκανε την απαράδεκτη δήλωση για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ, δεν έκανε τίποτα - τον κράτησε».

Μάλιστα, στην αρχή της κουβέντας υπήρχε και μια μικρή ένταση μεταξύ της παρουσιάστριας και του Αλέξη Τσίπρα. Όταν ξεκίνησε να μιλάει για τον κ. Πνευματικό, η Σια Κοσιώνη τον διέκοψε και του είπε: «Εντάξει, πιστεύετε ότι ο κ. Πνευματικός εννοούσε ό,τι είπε;» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει: «Όχι εντάξει! Αν αυτό το έλεγε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνατε κεντρικό θέμα τώρα...Βεβαίως πιστεύω ότι το εννοούσε γιατί αυτή είναι η κρυφή ατζέντα του κυρίου Μητσοτάκη»