PALI EKEI MUSIC FESTIVAL στην Κεφαλονιά

Newsroom
PALI EKEI MUSIC FESTIVAL στην Κεφαλονιά
Το PALI EKEI MUSIC FESTIVAL είναι ένα φεστιβάλ που ιδρύεται φέτος και διεξάγεται στο νησί της Κεφαλονιάς στην πόλη του Ληξουρίου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 17-18 Αυγούστου με 2 διαφορετικά events σε 2 ξεχωριστές τοποθεσίες. Το όνομά του "Pali Ekei” αναφέρεται στον τόπο της Παλικής που ανήκει η πόλη του Ληξουρίου..

Πρώτη μέρα φεστιβάλ - 17 Αυγούστου : Το AMNESIA The Party κλείνει φέτος 15 χρόνια διεξαγωγής και το γιορτάζει με ένα διαφορετικό στυλ στον φάρο του Γερογόμπου μαζί με φίλους djs της ελληνικής και όχι μόνο σκηνής ( Christos Fourkis, Ms.Lefki ) που συμπληρώνουν το καθιερωμένο line up του ( Mosfet , Steph.A. , S.Adilinis , G.Mailis , Destounis , Kovel , Pitt Kap , Demetra). 10 Djs - 12 ώρες μουσικής σε ένα ξεχωριστό μέρος με μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Δεύτερη μέρα φεστιβάλ - 18 Αυγούστου : Ο Εισβολέας, η Ματούλα Ζαμάνη, οι Villagers of Ioannina City, οι Soup, dj sets από Amnesia + friends και άλλα πολλά έρχονται στο λιμάνι της πόλης και συγκεκριμένα στον βραχίονα του Ληξουρίου για μια μαγική βραδιά μέσα στην καρδιά του Αυγούστου.

2 μέρες μουσικής παράνοιας μέσα στον Αύγουστο σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας. Πάμε να το ζήσουμε!

dvdd

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 2008

7 φίλοι ξεκίνησαν διοργανώνοντας το πρώτο τους αυτοσχέδιο beach party σε μία από τις παραλίες του Ληξουρίου και το όνομα αυτού Amnesia The Party.

Από εκεί και έπειτα χρόνο με τον χρόνο και διοργανώνοντας το beach party αυτό σε διαφορετική παραλία έφτασε η στιγμή να έχουν εξαντλήσει όλες τις παραλίες του Ληξουρίου και να πιάνουν τα λιμάνια.

To beach party πλέον είχε πάρει άλλες διαστάσεις και πολλοί μιλούσαν για το «μεγαλύτερο event του καλοκαιριού στην Κεφαλονιά». Ο δήμος Ληξουρίου τους εμπιστεύτηκε και τους παραχώρησε το λιμάνι του για πρώτη φορά το 2022 για την διοργάνωση ενός μονοήμερου φεστιβάλ, του οποίου η επιτυχία ήταν και ένας από τους λόγους για την διεξαγωγή του φετινού 3ήμερου.

Η ομάδα μεγάλωσε τελικά και σε ηλικία αλλά και σε αριθμό ατόμων και το όραμα τους το ίδιο, κάποια στιγμή να καταφέρουν να κάνουν το όνειρο που είχαν από παιδιά αληθινό, ένα 3ήμερο φεστιβάλ που θα αγκάλιαζε ο κόσμος , ντόπιοι και τουρίστες θα γινόντουσαν ένα

και θα διασκέδαζαν κάτω από τους ρυθμούς μουσικών από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το επόμενο πρωί.

Στα 30 τους χρόνια πλέον αυτοί οι φίλοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Ιονίου και να καθιερώσουν μια μουσική γιορτή που θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να εδραιωθεί και να αποτελέσει έναν θεσμό, ένα επιπλέον σημείο αναφοράς για το νησί, που όχι μόνο θα αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, αλλά θα ωφελεί έμπρακτα και τους μόνιμους κατοίκους.

Στόχος μας η παρακίνηση όλων των ανθρώπων που θα βρίσκονται εκείνο το διάστημα στο νησί και η βέλτιστη διεξαγωγή του φεστιβάλ, ώστε να ζήσουν όλοι μια εμπειρία που θα θυμούνται και θα ανυπομονούν να την ξαναζήσουν.

Το φεστιβάλ θα έχει επίσης φιλανθρωπικό σκοπό καθώς κάποια από τα έσοδα θα πηγαίνουν σε συλλόγους που το έχουν ανάγκη.

Official site : palifestival.gr

Tickets Viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/festival/pali-ekei-music-festival-2023/