Μητέρα άφησε τα παιδιά της στο αμάξι για να κλέψει: Στιγμές αργότερα το αυτοκίνητο καλύφθηκε στις φλόγες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μητέρα άφησε τα παιδιά της στο αμάξι για να κλέψει: Στιγμές αργότερα το αυτοκίνητο καλύφθηκε στις φλόγες (vid)
Σύμφωνα με τους μάρτυρες, η Moore είχε αφήσει το όχημά της σταθμευμένο έξω από το κατάστημα με τα παιδιά να βρίσκονται ακόμα μέσα.

Στη Φλόριντα, μια γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για διακεκριμένη παραμέληση ανηλίκων και εμπρησμό, αφού το αυτοκίνητό της, με τα παιδιά μέσα, έπιασε φωτιά, ενώ φέρεται να έκλεβε σε εμπορικό κέντρο. Το περιστατικό συνέβη στο εμπορικό κέντρο Oviedo στις 26 Μαΐου, όπως περιγράφεται σε έκθεση σύλληψης από το αστυνομικό τμήμα του Oviedo.

Η Alicia Moore φέρεται να έκανε κλοπή μέσα σε πολυκατάστημα Dillard's, όταν το αυτοκίνητό της ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, η Moore είχε αφήσει το όχημά της σταθμευμένο έξω από το κατάστημα με τα παιδιά να βρίσκονται ακόμα μέσα.

Μόλις αντιλήφθηκαν το αυτοκίνητο να φλέγεται, οι παρευρισκόμενοι ενήργησαν γρήγορα και έσωσαν τα παιδιά που προσπαθούσαν να βγουν από το όχημα. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν αμέσως τα παιδιά στο νοσοκομείο Orlando Health Arnold Palmer Hospital for Children. Δυστυχώς, ένα από τα παιδιά υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και τα αυτιά του, όπως σημειώνεται στην έκθεση σύλληψης.

Η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου ανέφερε ότι είχε παρατηρήσει τον Moore, συνοδευόμενο από έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων, να κλέβει από τα καταστήματα Dillard's για περίπου μία ώρα, ενώ τα παιδιά παρέμεναν στο αυτοκίνητο. Καθώς η Moore έβγαινε από το πολυκατάστημα, παρατήρησε ότι το αυτοκίνητό της είχε τυλιχθεί στις φλόγες, πέταξε τα κλεμμένα εμπορεύματα και έφυγε από το κατάστημα, σύμφωνα με την έκθεση.

Η Moore βρίσκεται υπό κράτηση με εγγύηση 40.000 δολάρια. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση παιδιού με βαριά σωματική βλάβη και εμπρησμό πρώτου βαθμού, όπως αναφέρεται στην έκθεση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Seminole. Η κατηγορία του εμπρησμού προέρχεται από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ενώ η Moore φέρεται να διέπραττε κακούργημα.