Τραϊάνα Ανανία: «Τον άνδρα τον θέλω έξυπνο, να μυρίζει μαλακτικό αλλά να μην είναι μα... μπιπ» (vid)

Τραϊάνα Ανανία: «Τον άνδρα τον θέλω έξυπνο, να μυρίζει μαλακτικό αλλά να μην είναι μα... μπιπ» (vid)
Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και για την καριέρα της.

Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ιδανικό άντρα, τον γάμο, το Metoo αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς θέλει τον άντρα στο πλευρό της αλλά και για το bullying που βίωσε σε νεαρή ηλικία.

«Τον άνδρα τον θέλω ρομαντικό, έξυπνο, να μυρίζει μαλακτικό αλλά να μην είναι μα... μπιπ. Να είναι ανεξάρτητος, να έχει μια άνεση αλλά μην έχει και πάρα πολλά λεφτά και έχουμε πολλές υποχρεώσεις και δεν έχω χρόνο να τον δω. Θέλω να δουλεύει αλλά τόσο όσο, για να μπορούμε να περνάμε ωραία. Να δουλεύω εγώ, να δουλεύει κι αυτός και να περνάμε μια χαρά, να έχουμε χρόνο για εμάς. Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Τον έλεγαν Νώντα και λέγοντας ένα βράδυ την ιστορία στη φίλη μου τη Ρένα, την άλλη μέρα της είπα πάρε και το τραγούδι και της το είχα έτοιμο. Ήταν μια πάρα πολύ iconic πρόταση και είχε στοιχεία παλαιών αρχών μοτίβο. Για να πω το "ναι" θα έπρεπε να αφήσω τα πάντα και να κάνω κάτι πιο μίνιμαλ στη ζωή μου. Δεν έχω θέμα με τον γάμο, μόνο και μόνο για το event μ' αρέσει. Απλά δεν θεωρώ ότι σημαίνει και κάτι, πέρα από το ότι μπορεί να είναι μια ωραία γιορτή, δεν θεωρώ ότι δεσμεύεται κάποιος παραπάνω με αυτό τον τρόπο», είπε αρχικά.

«Σίγουρα με τα δεδομένα που αντιμετωπίζουμε στη γη σαν ανθρώπινα όντα, νομίζω ότι θα ήταν σαν τιμωρία να το φέρω στον κόσμο», συμπλήρωσε.

«Για όσους δεν ξέρουν είχα πάει σ' ένα σχολείο στην Θεσσαλονίκη, το οποίο ήταν χριστιανικό. Το πιο σκληρό πράγμα που θυμάμαι, είναι ότι ήμουν στα νήπια και οι συμμαθητές μου με είχαν βάλει σε μια γωνιά και με έδερναν. Τα παιδιά που με έδερναν, ήταν παιδιά καθηγητών του σχολείου, άρα μπορούσαν να καλύψουν αυτό που έκαναν. Το πρόβλημα όταν σε κακοποιούν όταν είσαι μικρός, είναι ότι αναγκάζεσαι να φτιάξεις κάποιες άμυνες, οι οποίες στην μετέπειτα ενήλικη ζωή σου προκαλούν προβλήματα. Φοβάσαι παραπάνω τους ανθρώπους από όσο πρέπει. Ο φόβος δημιουργεί μια όχι τόσο νορμάλ συμπεριφορά», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Για την κατάθλιψη η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε πως: «το Me too επικρατεί στα περισσότερα σπίτια. Κάνω ψυχοθεραπεία. Έχω περάσει πολλές φορές κατάθλιψη».

«Είχα σχέση με γνωστό τραγουδιστή. Δεν θέλω να με γνωρίζει ο κόσμος ως «η κοπέλα κάποιου επώνυμου», είπε απαντώντας για τα προσωπικά της.

«Έκανα επανεκτέλεση του τραγουδιού "τι κάνω μόνη μου". Θα παίζω στην παράσταση "Τσιου"», υπογράμμισε.