Ένας 23χρονος εξηγεί πώς κατάφερε να βγάλει 200.000 ευρώ το χρόνο

Ένας 23χρονος εξηγεί πώς κατάφερε να βγάλει 200.000 ευρώ το χρόνο
Ο νεαρός Luke Williams άφησε την εργασία του ως οικοδόμος και εξηγεί στον λογαριασμό του στο TikTok πώς βγάζει πλέον αρκετές χιλιάδες ευρώ δουλεύοντας από το σπίτι.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ένας Αμερικανός ονόματι Luke Williams αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα, βλέποντας πως η δουλειά που έκανε από το σπίτι του απέφερε πολύ περισσότερα χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός εργαζόταν ως οικοδόμος, αλλά αφοσιώθηκε στην μεταπώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του.

Ξεκίνησε να πουλάει παλιά κινητά τηλέφωνα στο eBay ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν σε ένα εργοτάξιο. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2021, άρχισε να αγοράζει οικιακά προϊόντα από χονδρέμπορους για να τα πουλάει στο Amazon, όπου κέρδιζε περισσότερα από 1.000 ευρώ το μήνα.

Μέσα σε λίγους μήνες τα κέρδη του αυξήθηκαν και έφτασε στο σημείο να κερδίζει περισσότερα από 30.000 ευρώ το μήνα! Η δουλειά του μέλλοντος; Ίσως. Βέβαια, αμέσως μετά την επίτευξη ενός τόσο μεγάλου κέρδους, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά του ως οικοδόμος τον Ιανουάριο του 2022 για να επικεντρωθεί πλήρως στη μεταπώληση.

@lukeflips.fba And just like that my 9-5 is gone #business #onlinebusiness #entrepreneur ♬ Hotline bling Billie Ellish cover - Speed up audios💕🕊

Σε ένα χρόνο έχει ήδη βγάλει περισσότερα από 200.000 ευρώ από τη μεταπώληση οικιακών προϊόντων, όπως κρεατομηχανές, αλλαξιέρες για μωρά και αποσμητικά χώρου. "Άρχισα να αγοράζω παλιά τηλέφωνα από το Facebook και να τα μεταπωλώ στο eBay. Ήθελα απλώς να βγάλω επιπλέον 1.000 ευρώ το μήνα, καθώς θα με βοηθούσε με τους λογαριασμούς και τα έξοδα που είχαν”, δήλωσε στη βρετανική Mirror, μεταφέροντας την προσωπική του εμπειρία.

Παράλληλα, στον λογαριασμό του στο Tiktok (@lukeflips.fba), ο Williams εξηγεί πώς γίνεται όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ επίσης παρουσιάζει όλα τα προϊόντα που πουλάει. Σαν να μην έφτανε αυτό, δημοσιεύει επίσης βίντεο που δείχνουν τα χρήματα που έχει κερδίσει κάθε μήνα.

Πάντως αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις του, ήδη πολλοί followers του θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά του.