Στη ΜΕΘ 36χρονη στην Κρήτη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της: Αιμόφυρτη καλούσε σε βοήθεια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Στη ΜΕΘ 36χρονη στην Κρήτη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της: Αιμόφυρτη καλούσε σε βοήθεια (vid)
Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στο θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/6/2023) στο Ηράκλειο, ένα από τα πολλά που συμβαίνουν συχνά - πλέον - στο νησί.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δράστης φέρεται να είναι ένας 36χρονος ο οποίος δεν δίστασε να αρπάξει ένα μαχαίρι και να καταφέρει πολλαπλές μαχαιριές, πάνω από 10, στην συνομήλικη σύντροφό του, στην πλάτη, στο στήθος και στα χέρια.

Στη συνέχεια, με το ίδιο μαχαίρι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αιμόφυρτη, βγήκε έξω από το σπίτι και καλούσε σε βοήθεια τους περίοικους. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο 36χρονος, φρουρούμενος.

O 36χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ενδοοικογενειακής βίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά με την συμπεριφορά του, ούτε υπήρχε άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό.