Point- A: live swing και party για την πρώτη υπερπανσέληνο του καλοκαιριού

Newsroom
Point- A: live swing και party για την πρώτη υπερπανσέληνο του καλοκαιριού
Η γιορτή ξεκινά στο Point-A, το πιο όμορφο rooftop της πόλης και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θαυμάζουμε την ομορφιά της Αθήνας!

Το Σάββατο, 3 Ιουνίου υποδεχόμαστε τους Swinging the Blues Trio στο πρώτο από μια σειρά εκρηκτικών live για να γιορτάσουμε μαζί τις καλοκαιρινές πανσελήνους. Απολαύστε το δείπνο, την ανανεωμένη λίστα κρασιών μας και δοκιμάστε την ολοκαίνουρια cocktail list μέχρι να αρχίσει ο χορός!

Την Κυριακή, 4 Ιουνίου είναι η Πανσέληνος της Φράουλας, η πρώτη υπερπανσέληνος του καλοκαιριού! Σας περιμένουμε από τη δύση του ηλίου για να απολαύσετε την ομορφιά της πόλης από ψηλά!

Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου στο Point- A επιστρέφει ο Αργύρης Ναστόπουλος μ΄ένα dj set που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία της world, jazz, rock, soul, funk, reggae και swing μουσικής που αγαπήσαμε. Τα «Feelings» πάρτι που αγαπήσατε ήδη από πέρυσι συνεχίζονται για όλες τις Δευτέρες του Ιουνίου και του Ιουλίου στις 20:30.

....

Η διασκέδαση δεν σταματά εδώ: τα πάρτι του Αργύρη Ναστόπουλου συνεχίζονται κάθε Δευτέρα Ιουνίου και Ιουλίου ενώ οι Swinging the Blues Trio θα έρχονται κάθε πανσέληνο: μια μέρα πριν, μια μέρα μετά, το πάρτι ξεκινά εδώ!

Point-A στο rooftop του Herodion Hotel Ροβέρτου Γκάλι 4, Αθήνα

Κρατήσεις: https://www.i-host.gr/reservations/new?restaurant=195&lang

Τηλέφωνο +30 2144025700 ή μέσω e mail στο [email protected]