Ράνια Θρασκιά: «Ψήφιζα και ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ράνια Θρασκιά: «Ψήφιζα και ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν» (vid)
Μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως την έπεισε να «κατέβει» στις εκλογές με τον λόγο και με τα μάτια του.

Η Ράνια Θρασκιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», παραχωρώντας την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την εκλογή της.

Μιλώντας για την πρόταση που δέχθηκε και την αποδοχή της, η Ράνια Θρασκιά δήλωσε πως η συζήτηση της με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου και ότι χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να πάρει την απόφαση και να πει το «ναι» για την συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, όπου εξελέγη.

«Ήμουν πάντα κεντροαριστερή ναι», είπε. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «ναι».

«ΠΑΣΟΚ είχες ψηφίσει;», την ρώτησε επίσης και απάντησε «ναι, στα νεανικά μου χρόνια».

Για την πρώτη γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Δεν υπήρχε καμία αρνητική εντύπωση και μάλιστα το λέω με το χέρι στην καρδιά γιατί πήγα και πάρα πολύ επιφυλακτικά, γιατί η αλήθεια είναι πως όταν σου γίνεται μια τόσο σημαντική πρόταση, πρέπει να τη ζυγίσεις πάρα πολύ καλά, γιατί δεν θα έμπαινα για πλάκα, ούτε να μετρήσω τις δικές μου δυνάμεις. Και στην καλύτερη -αν θέλεις- επαγγελματική μου φάση, μετά από 6 χρόνια που έχω ιδρύσει το κέντρο προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης που είμαι σταθερά επαγγελματικά. Όμως η συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα, κοιτώντας τον στα μάτια, είδα την αλήθεια που πίστευα ότι πρεσβεύει. Με γοήτευσε ο καθαρός του λόγος, η ευθύτητα, οι ξεκάθαρες αρχές του, αυτό που είναι ο ίδιος και που πρεσβεύει και ως κόμμα», τόνισε μεταξύ άλλων.