Άνω κάτω το Survivor All Star: Ο Καραγκούνιας επικαλέστηκε φράση που είπε σε insta story του ο Γκότσης (vid)

Άνω κάτω το Survivor All Star: Ο Καραγκούνιας επικαλέστηκε φράση που είπε σε insta story του ο Γκότσης (vid)
Απορίας άξιο είναι το πώς έμαθε ο Τάκης Καραγκούνιας που βρίσκεται μέσα στο Survivor All Star τι είπε σε story του ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του.

Νέες «φωτιές» άναψε ο Τάκης Καραγκούνιας στο χθεσινό (29/5) συμβούλιο του Survivor All Star. Ο μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σε μια διαμάχη που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας και συνεχίστηκε στο συμβούλιο, είπε πράγματα που προκάλεσαν ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο περιστατικό με την περιβόητη λίστα με τα ψώνια, που είχε γραφτεί στα αγγλικά και είχε φέρει την αποβολή του Ηλία Γκότση. Σύμφωνα με τα όσα είπε μετά την αποβολή του ο Γκότσης, η λίστα είχε γραφτεί από τον Μπόγδανο μιας και ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά. Ωστόσο, ο Μπόγδανός τότε δεν είχε πάρει θέση και ο Γκότσης τον κατηγόρησε ότι τον πρόδωσε.

Ο Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον Μπόγδανο είπε: «Εσύ προδίδεις φιλίες και δεν είσαι ηθικός Ηλία μου», με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει σε τι αναφέρεται. «Στον Γκότση! Κάνανε όλη μέρα παρέα μαζί, κάνανε ότι κάνανε μαζί και ξαφνικά ο Ηλίας σήκωσε τα χέρια ψηλά».

Ο παρουσιαστή του Survivor τον ρώτησε αν αναφέρεται στο θέμα της αποβολής του Γκότση, με τον Καραγκούνια να συνεχίζει: «Ναι γιατί ο Ηλίας Γκότσης είπε για μια λίστα που είχε γραφτεί και είπε ότι ''άμα μιλήσω, θα πάρει κι άλλους η μπάλα''. Και προφανώς εννοούσε τον Ηλία. Αυτό έλεγε τόσο καιρό ο Μαρτίκας».

Από την πλευρά του ο Μπόγδανος απάντησε: «Νομίζω ότι η παραγωγή έχει κρίνει και δεν θέλω να τοποθετηθώ γι αυτό το θέμα».

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί από που έμαθε ο Καραγκούνιας για τη φράση αυτή που είχε πει ο Γκότσης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, η φράση του Γκότση «άμα μιλήσω, θα πάρει κι άλλους η μπάλα», δεν ειπώθηκε ποτέ σε συμβούλιο, αλλά ούτε και σε κάποιον παίκτη. Η συγκεκριμένη φράση έγινε σε story του αφού είχε αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Επομένως, το ερώτημα είναι από πού ή από ποιον έμαθε για τα λεγόμενα του Γκότση ο Καραγκούνιας και ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.