Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor με την ανακοίνωση του Λιανού: Γκότσης και Πιλίδης με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού (vid)

Newsroom
Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor με την ανακοίνωση του Λιανού: Γκότσης και Πιλίδης με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού (vid)
Λίγο μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων στο Survivor All Star, Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού.

Μια νέα μεγάλη ανατροπή έρχεται στο Survivor All Star όπως δείχνει το trailer του νέου επεισοδίου. Μετά την δημιουργία των νέων ομάδων που άλλαξε τα δεδομένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δύο Μαχητές παραβίασαν σημαντικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Στο αποψινό trailer ο Γιώργος Λιανός το ανακοινώνει στους παίκτες: «Όπως βλέπετε, από την παρέα μας αυτή την στιγμή λείπουν δυο παίκτες της μπλε ομάδας. Και οι δυο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δυο παικτών στο Survivor».

Όπως έχει κυκλοφορήσει οι δύο παίκτες είναι οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, δύο εκ των μεγάλων φαβορί του φετινού Survivor. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την παραγωγή να τους αποβάλλει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.