Influencer ήπιε 7 μπουκάλια αλκοόλ σε live μετάδοση και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός (vid)

Influencer ήπιε 7 μπουκάλια αλκοόλ σε live μετάδοση και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός (vid)
Το challenge ενός influencer ήταν αρκετά επικίνδυνο με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να τον βρουν νεκρό.

Νεκρός βρέθηκε ένας influncer στην Κίνα, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, στο πλαίσιο ενός challenge με έναν άλλον, για το ποιός θα κερδίσει περισσότερα «δώρα» από followers.

Σύμφωνα με το CNN ο 34χρονος influencer γνωστός ως «Sanqiange», βρέθηκε νεκρός 12 ώρες αφότου γύρισε το βίντεο που έπινε το ένα μπουκάλι μετά το άλλο. Όπως έγινε αργότερα γνωστό έπινε στο πλαίσιο ενός challenge με έναν άλλον influencer.

Το challenge που ονομάζεται «PK» είναι ένας άτυπος διαγωνισμός ανάμεσα σε influencers για το ποιος θα κερδίσει περισσότερα «δώρα» από τους followers τους. Το ποτό που έπινε λέγεται Baijiu και είναι περιεκτικότητας 30% έως 60% σε αλκοόλ.

«Δεν ξέρω πόσο πολύ είχε πιει πριν ανοίξω τον υπολογιστή μου αλλά στο τελευταίο μέρος του βίντεο τον είδα να έχει ήδη πιει τρία μπουκάλια και να ανοίγει το τέταρτο», δήλωσε ένας φίλος του Influencer. Το challenge τελείωσε στη 1 τα ξημερώματα και η οικογένειά του τον βρήκε νεκρό 12 ώρες αργότερα.

@markoentodo

Muere después de una transmisión en vivo El influencer 'Sanqiange' (o 'Brother Three Thousand'), murió poco después de estar en un reto en una transmisión en vivo en la versión china de Tik Tok, donde se tomó más de tres botellas de licor Baijiu.

♬ sonido original - Markoentodo