60χρονη TikToker διχάζει το διαδίκτυο καθώς αποκάλυψε πως θέλει να κάνει παιδιά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
60χρονη TikToker διχάζει το διαδίκτυο καθώς αποκάλυψε πως θέλει να κάνει παιδιά (vid)
Πρόσφατα, το διαδίκτυο πήρε φωτιά από την ιστορία μιας 60χρονης γυναίκας που εκτοξεύτηκε στη διαδικτυακή φήμη αφού δήλωσε με τόλμη ότι «μόλις ξεκίνησε» όσον αφορά την απόκτηση παιδιών.

Στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι εκπλήξεις έρχονται σε όλες τις μορφές. Πρόσφατα, το διαδίκτυο πήρε φωτιά από την ιστορία μιας 60χρονης γυναίκας που εκτοξεύτηκε στη διαδικτυακή φήμη αφού δήλωσε με τόλμη ότι «μόλις ξεκίνησε» όσον αφορά την απόκτηση παιδιών. Η απροσδόκητη αποκάλυψή της στο TikTok έγινε γρήγορα viral, αφήνοντας τους διαδικτυακούς πολίτες τόσο γοητευμένους όσο και διχασμένους.

Μια ζωηρή και ζωντανή γυναίκα στα εξήντα της, πάντα αψηφούσε τα κοινωνικά πρότυπα και τις προσδοκίες. Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της, είχε επικεντρωθεί στην καριέρα της και την προσωπική της ανάπτυξη, χωρίς ποτέ να νιώσει την ανάγκη να νοικοκυρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν έπεσε πάνω στον κόσμο του TikTok και ανακάλυψε μια ακμάζουσα κοινότητα διαφορετικών ατόμων που μοιράζονται τις ιστορίες και τα πάθη τους.

@clarissadanehughes If I were 90 #selftalk #givinghope #fyp #foryou #aginggracefully #sometimes #gettingold #aging #time #hope #feelinglost #theartofthinkingclearly ♬ original sound - Clarissa Dane Hughes

Εμπνευσμένη από το άνοιγμα και τη δημιουργικότητα που είδε στην πλατφόρμα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το TikTok ως μέσο έκφρασης και αμφισβήτησης των κοινωνικών συμβάσεων. Σε ένα από τα πρώτα της βίντεο, αποκάλυψε την ηλικία της και εξομολογήθηκε την επιθυμία της να αποκτήσει και άλλα παιδιά. Η λεζάντα του βίντεο έγραφε: «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και τα μητρικά μου ένστικτα είναι σε πλήρη εξέλιξη! Ποιος είναι μαζί μου; #NeverTooLateToBeAMom #60AndFabulous».

Οι απόψεις σχετικά με την αποκάλυψη της γυναίκας στο TikTok διχάστηκαν έντονα. Κάποιοι γιόρτασαν την ατρόμησή της και την ιδέα ότι κανείς δεν είναι ποτέ πολύ μεγάλος για να κυνηγήσει τα όνειρά του. Επαίνεσαν την απόφαση της να αδράξει τη στιγμή και εξέφρασαν θαυμασμό για την άρνησή της να συμμορφωθεί με τις κοινωνικές προσδοκίες.