Ghost: Η… περίεργη συνήθεια του συγκροτήματος να «σκοτώνει» τον τραγουδιστή του στη σκηνή!

Ghost: Η… περίεργη συνήθεια του συγκροτήματος να «σκοτώνει» τον τραγουδιστή του στη σκηνή!
To αγαπημένο συγκρότημα έρχεται να ξεσηκώσει το αθηναϊκό κοινό, στις 25 Ιουνίου, στο Athens Rocks 2023. Μαζί τους, οι Candlemass και Typhus.

Η μπάντα από τη Σουηδία μέσα από τις άκρως επιτυχημένες metal κυκλοφορίες της, σαρώνει τον πλανήτη με τον χαρισματικό Tobias Forge στο τιμόνι. Είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο συγκρότημα της metal σκηνής σήμερα και μία εμφάνισή τους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως είναι περιζήτητη.

Ο frontman Tobias Forge, έχει μάλιστα χτίσει το δικό του μύθο αφού επιλέγει σχεδόν σε κάθε άλμπουμ να χτίζει επί σκηνής και μία νέα περσόνα. Το ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζεται στον τρόπο που επιλέγει να «εξαφανίζει» τους παλιούς χαρακτήρες. Σεκιουριτάδες, απροειδοποίητες αποχωρήσεις, props όπως μάσκες οξυγόνου είναι στοιχεία που συμπληρώνουν το μυστηριώδες συγκρότημα.

Ετσι λοιπόν τα τελευταία χρόνια από τις σκηνές του πλανήτη έχουν περάσει οι Papa Emeritus (2008–2012), Papa Emeritus II (2012–2015), Papa Emeritus III, kazoo (2015–2017), Cardinal Copia (2018–2020), Papa Emeritus IV vocals (2020–σήμερα).

ghost

Χαρακτηριστική ήταν η αλλαγή που έγινε σε σόου στο Γκέτεμποργκ όταν ο Papa Emeritus III έφυγε… σηκωτός από τη σκηνή. Οταν ο Papa Emeritus Zero βγήκε ξανά είπε προκαλώντας ενθουσιασμό: «Είμαι ο Papa Emeritus Zero. Το πάρτι τελείωσε και μια νέα εποχή ξεκινά. Ο Μεσαίωνας ξεκινά τώρα».

Δείτε το βίντεο:

Tα ίδια συνέβησαν και όταν οι Ghost αποχαιρέτησαν και τον Papa Nihil! Η αλλαγή έγινε στο Μεξικό, στην τελευταία στάση της περιοδείας τους για τον τέταρτο δίσκο τους. Η βίαιη απομάκρυνσή του έγινε στη μέση της συναυλίας κατά το σόλο του “Miasma” όταν ο Papa Nihil “πέθανε” και ο Cardinal Copia εμφανίστηκε υπό τους ύχους του Arrival των Abba.

Ανυπομονούμε να τους δούμε στις 25 Ιουνίου και ποιος ξέρει, ίσως δούμε μια ακόμη αλλαγή να συντελείται μπροστά στα μάτια μας...

Εισιτήρια - Πληροφορίες:
https://athensrocksfestival.com/