Ο Πρετεντέρης εκνεύρισε και πάλι την Τζίμα: «Είναι αυτό εξεταστική επιτροπη;» (vid)

Ο Πρετεντέρης εκνεύρισε και πάλι την Τζίμα: «Είναι αυτό εξεταστική επιτροπη;» (vid)
Ένταση επικράτησε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Για ακόμη μια φορά τεταμένο ήταν το κλίμα στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, μετά από τα βλέμματα που αντάλλαξαν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Οι δυο τους έχουν συχνά στιγμές έντασης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η παρουσία στο δελτίο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Σωκράτη Φάμελλου, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις, σε ένα από τα debate των εκλογών 2023.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα των υποκλοπών. Ο κ. Φάμελλος ανταποκρίθηκε προς τον κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να σχολιάσει το γεγονός ότι ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων φημολογείται ότι παρακολουθείτε.

Ωστόσο, οι επίμονες ερωτήσεις της Ράνιας Τζίμα στον κ. Γεωργιάδη για θέματα όπως οι υποκλοπές και η παραίτηση Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενόχλησαν τον Γιάννη Πρετεντέρη, που ήθελε κι αυτός να απευθύνεις τις ερωτήσεις του στον υπουργό.

Έτσι, παίρνοντας τον λόγο, είπε ειρωνικά «να σταματήσει η Εξεταστική Επιτροπή, για να ρωτήσω τον κ. Γεωργιάδη», με την παρουσιάστρια να γυρνάει προς το μέρος του και να ρωτά ενοχλημένη «Εξεταστική είναι αυτό;».

Και νωρίτερα, όμως, είχαν μια διαφωνία σχετικά με τις ερωτήσεις που γίνονταν στους καλεσμένους.

Δείτε τα στιγμιότυπα 10:30 του παρακάτω βίντεο: