Αποκάλυψη Παπαδάκη για το debate: «Μας έκαναν σουτ για να μην ρωτήσουμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αποκάλυψη Παπαδάκη για το debate: «Μας έκαναν σουτ για να μην ρωτήσουμε» (vid)
Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και έκανε μια αποκάλυψη για όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βγήκε το πρωί της Πέμπτης (11/5) ο Γιώργος Παπαδάκης, προκειμένου να αναλύσει το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών. Ωστόσο, ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιάγκα, όταν του αποκάλυψε πως αρκετές φορές οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έλεγαν στους δημοσιογράφους – εκπροσώπους των καναλιών να σωπάσουν.

«Πώς κρατήθηκες και δεν τον ρώτησες», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με ένα θέμα στο debate και ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν… σουτ;».

Γ.Λ.: Αλήθεια τώρα;

Γ.Π.: Βέβαια!

Γ.Λ.: Ο Κουβαράς σας έκανε έτσι;

Γ.Π.: Όχι ο Κουβαράς. Άστο, δεν θα πω ονόματα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Απαγορευόταν όταν μιλούσε ένας πολιτικός αρχηγός, να γίνει πλάνο σε άλλον. Στο κοντρόλ ήταν εκπρόσωποι κομμάτων, έκαναν και σκηνοθεσία. Το ότι δεν είχες τη δυνατότητα, με βάση τις ερωτήσεις να κάνεις παρέμβαση, είναι σαν να κάθεσαι σαν γλάστρα και να παρακολουθείς τη συζήτηση. Βαρέθηκα, βαρέθηκα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Ήταν μια ανούσια διαδικασία. Αυτοί καθόρισαν τους όρους και δεν τους άρεσε κιόλας. Μετάνιωσα που πήγα. Όταν μου προτάθηκε, ήταν αρνητική η απάντησή μου. Πήγα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στον σταθμό. Στο επόμενο δεν θα πάω».