Αδιανόητο περιστατικό στη Χαλκίδα: Μαθητές πυροβόλησαν με αεροβόλο καθηγήτρια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Πυροβολισμούς από ανήλικους δέχθηκε καθηγήτρια Γυμνασίου στη Χαλκίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά.
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Χαλκίδα όταν μια καθηγήτρια Γυμνασίου δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο όπλο, ενώ κινούνταν πεζή έξω από το σχολείο που διδάσκει.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (10/5), με την 43χρονη εκπαιδευτικό να καταγγέλλει ότι τρεις μαθητές άλλου σχολείου ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν την επίθεση.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους αστυνομικούς, ένας από τους μαθητές έβγαλε το αεροβόλο πιστόλι και πυροβόλησε προς το μέρος της με το πλαστικό σφαιρίδιο να την πετυχαίνει στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να της προκαλεί κάποιον τραυματισμό.