Έκανε ελεύθερη πτώση για να γιορτάσει το διαζύγιό του αλλά το σχοινί κόπηκε: Επέζησε από θαύμα (vid)

Έκανε ελεύθερη πτώση για να γιορτάσει το διαζύγιό του αλλά το σχοινί κόπηκε: Επέζησε από θαύμα (vid)
Πολλαπλά κατάγματα υπέστη ένας 22χρονος όταν έκανε ελεύθερη πτώση από τα 20 μέτρα για να γιορτάσει τον χωρισμό του.

Από θαύμα σώθηκε ένας νεαρός στη Βραζιλία, έπειτα από ελεύθερη πτώση. Ο Rafael Tostas πήδηξε από ύψος 20 μέτρων στη θάλασσα, αλλά το σχοινί κόπηκε με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο νερό.

Ο 22χρονος είχε μόλις χωρίσει και πήγε με τον ξάδελφό του να το γιορτάσει, κάνοντας ελεύθερη πτώση. Δύο μέρες πριν την παράτολμη ενέργειά του, η μητέρα του προσπάθησε να τον αποτρέψει να κάνει το επικίνδυνο άλμα.

Στα πλάνα που έχουν τραβηχτεί φαίνεται το άλμα του νεαρού και το σοκαριστικό ατύχημά του. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε τοπικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κατάγματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, την πλάτη και την οσφυϊκή του μοίρα. Ωστόσο, το οσφυϊκό κάταγμα δεν επεκτάθηκε στην περιοχή του νωτιαίου μυελού του.

@rafaatosta E está aí o vídeo da queda 🫠 #bungeejump #aconteceu #fy #acidente #deuruim #MaisQueUma ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Ο Rafael θυμήθηκε ότι έβλεπε πολλούς άλλους ανθρώπους να πηδούν χωρίς προβλήματα πριν έρθει η σειρά του. Λίγες στιγμές πριν το άλμα, αστειευόταν ότι το σχοινί δεν ήταν αρκετά ανθεκτικό για να αντέξει το βάρος.

«Μετά το διαζύγιο ήθελα να το απολαύσω με κάθε τρόπο», είπε ο 22χρονος στο βραζιλιάνικο G1. «Έκανα πολλά τρελά πράγματα. Δεν εκτιμούσα καθόλου τη ζωή μου», πρόσθεσε.