Ο Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor με τα περισσότερα χρήματα: Αναλυτικά τα ποσά (vid)

Ο Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor με τα περισσότερα χρήματα: Αναλυτικά τα ποσά (vid)
Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star με γεμάτες τσέπες.

Οι φήμες τελικά βγήκαν αληθινές και ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του συμβουλίου στον Γιώργο Λιανό την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου.

Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση. Κάτι που ενισχύθηκε όταν ο παρουσιαστής επέμεινε στην απόφαση του και επιβεβαίωσε στον Γιώργο Λιανό πως αυτή είναι και η τελική του απόφαση.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος του Survivor All Star

Στη δεύτερη συμμετοχή του στο Survivor (έπειτα από εκείνη του 2017) ο Στέλιος Χανταμπάκης έμεινε συνολικά 17 εβδομάδες και συγκέντρωσε 85.000 ευρώ. Έτσι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης από αυτούς που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής από το Survivor All Star.

Τέλος να σημειωθεί ότι έγινε ο τρίτος φετινός παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά την Βρισιήδα Ανδριώτου και τον Στάθη Σχίζα.

Αναλυτικά τα χρήματα που έχουν πάρει οι παίκτες που αποχώρησαν από το Survivor

Στέλιος Χανταμπάκης 85.000
Εύη Σαλταφερίδου 80.000
Αφροδίτη Σκαφίδα 70.000
Ελένη Χαμπέρη 60.000
Ηλίας Γκότσης 55.000
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης 45.000
Στάθης Σχίζας 40.000
Κώστας Παπαδόπουλος 35.000
Κρις Σταμούλης 20.000
Κώστας Αναγνωστόπουλος 20.000
Νικολέτα Μαυρίδη 20.000
Τζο Μαριδάκη 20.000
Κατερίνα Δαλάκα 20.000
Ασημίνα Χατζηανδρέου 20.000
Γιωρίκας Πιλίδης 20.000
Καρολίνα Καλύβα 15.000
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 15.000
Χριστίνα Κεφαλά 10.000
Σώζων Παλαίστρος Χάρος 10.000
Ευρυδίκη Βαλαβάνη 10.000
Περικλής Κονδυλάτος 5.000
Βρισηίδα Ανδριώτου 3.500