«Βόμβα» στο Survivor: Φήμες ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς (vid)

 «Βόμβα» στο Survivor: Φήμες ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς (vid)
Εκτός Survivor All Star φέρεται να βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς.

Μια αποχώρηση-βόμβα αναμένεται στο Survivor All Star καθώς σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα, αυτό δεν θα συμβεί κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού, μιας και είναι υποψήφιος αυτή την εβδομάδα, αλλά θα γίνει νωρίτερα καθώς θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης τόνισε ότι στο αποψινό (3/5) επεισόδιο θα συμβεί κάτι αναπάντεχο. «Θα υπάρξει σήμερα στο συμβούλιο, πριν από την ψηφοφορία, μία μεγάλη ανατροπή. Δεν έχει σημασία τι θα γίνει. Ο τρόπος όμως που φτάσαμε σε αυτό που θα δούμε... Είναι τόσο κακό όλο αυτό, τόσο κακό!», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι έχει συμβεί.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε κατά το ρεπορτάζ του πως «η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν έχουν ιδέα για το τι ριάλιτι στήθηκε στις πλάτες τους από τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνο Βασάλο. Αυτοί οι δύο δεν ξέρουν τίποτα, δεν τους έχουν πει τίποτα».

Τι έχει συμβεί με τον Στέλιο Χαντμπάκη

Τις τελευταίες μέρες ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων συμπαικτών του, καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αλλά και η Μελίνα Μεταξά, έχουν δηλώσει πως μεταφέρει πληροφορίες από την μία ομάδα στην άλλη και μοιράζεται τις προσωπικές εξομολογήσεις παικτών με άλλους.

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι. Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο δεκάλεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα», είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Από την πλευρά της η Μελίνα Μεταξά είχε αναφέρει: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και ο είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Αυτό με πείραξε πολύ γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω. Η Σταυρούλα το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι».