Αυτός είναι ο πολιτικός με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θα έβγαινε για ποτό: «Θα πέρναγα καλύτερα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Αυτός είναι ο πολιτικός με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θα έβγαινε για ποτό: «Θα πέρναγα καλύτερα» (vid)
«Με τον Κουτσούμπα θα πέρναγα καλύτερα» δήλωσε χαμογελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτήρισε ωστόσο ατυχή τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση.

Όπως συνηθίζεται στις προεκλογικές περιόδους, οι πολιτικοί αρχηγοί στο τέλος των συνεντεύξεών τους, δέχονται και πιο «χαλαρές» ή πιο προσωπικές ερωτήσεις. Αυτό συνέβη σήμερα και με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega όπου οι παρουσιαστές τον ρώτησαν με ποιον πολιτικό αρχηγό θα πήγαινε για ποτό!

«Με τον Κουτσούμπα θα πέρναγα καλύτερα» δήλωσε χαμογελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτήρισε ωστόσο ατυχή τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση. «Δεν πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει και το συναίσθημα των δημοκρατικών ανθρώπων που στηρίζουν το ΚΚΕ», πρόσθεσε.

Αμέσως μετά, η δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πότε θα ξαναβάλει γραβάτα, με τον Αλέξη Τσίπρα να της απαντά: «Κάτσε να κερδίσουμε τις εκλογές και θα το ξανασκεφτώ!».