Χαμός με Τριαντάφυλλο και κριτές στο J2US: «Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός με Τριαντάφυλλο και κριτές στο J2US: «Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε» (vid)
Η ένσταση του Τριαντάφυλλου στην κριτική επιτροπή του show για την ερμηνεία της Φελίσια.

Διαφωνία είχαν με τους κριτές στο J2US, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη, αφού η ερμηνεία του ζευγαριού δεν τους εντυπωσίασε.

«Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο. Είναι και η χροιά της που είναι απαλή, γλυκούλικη και παιδική οπότε εμένα δεν με αγγίζει και δεν με πείθει. Παρόλα αυτά όμως βλέπω ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Έκλεισε τα ματάκια της, προσπάθησε να μπει μέσα στα συγκλονιστικά λόγια που έχει το τραγούδι αλλά δεν έφτασε σε μένα» τόνισε, αρχικά, η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

«Μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός, προσπαθεί, δίνει πόνο και κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα! Και αυτό το παιδί αντέχει τόσο πολύ , το λέω αλήθεια. Πρέπει να είμαι δίκαιος άσχετα από τα καλά λόγια που ακούω εγώ, απλά αυτό το κορίτσι στεναχωριέται συνέχεια, δίνει πολύ προσπάθεια, ξυπνάει από τις 5 το πρωί, τρέχει για το παιδί, τρέχει από δω, τρέχει από εκεί, έρχεται στις πρόβες, είναι φοβερή αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούει τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε», απάντησε ο Τριαντάφυλλος

«Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται. Τι κουβέντες είναι αυτές που λες; Δεν είναι έτσι, αυτό που λες Τριαντάφυλλε», απάντησε η Καίτη Γαρμπή.

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Τ.Χ.: «Καίτη μου, δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα».

Κ.Γ.: «Μην το ξαναπείς όμως αυτό. Τριαντάφυλλε, εσύ επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξη της. Αυτό που φτάνει όμως σε εμάς είναι, ψυχρά, να ακούσουμε κάτι για δυο λεπτά και να αποφασίσουμε. Λαμβάνοντας υπόψιν σοβαρά τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια. Εσύ όμως, με αυτό που ακούς τώρα σκέφτεσαι «κοίταξε τι ωραία που τα πήγαμε στις πρόβες».