Νεαρή παραιτήθηκε από τη δουλειά της, έγινε μάγισσα και τώρα βγάζει χιλιάδες ευρώ

Επιμέλεια: Newsroom
Νεαρή παραιτήθηκε από τη δουλειά της, έγινε μάγισσα και τώρα βγάζει χιλιάδες ευρώ
Η Jessica Caldwell, 29 ετών, παράτησε τη δουλειά της αφού βίωσε μια «πνευματική αφύπνιση». Τώρα είναι μάγισσα πλήρους απασχόλησης και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να βοηθήσει άλλους

Μια αισθητικός που άφησε τη δουλειά της τώρα βγάζει 7 χιλιάδες λίρες το μήνα - ως μάγισσα... πλήρους απασχόλησης.

Η Jessica Caldwell, 29 ετών, παραιτήθηκε μετά από ένα ''πνευματικό ξύπνημα'' ενώ έκανε scrolling στο Instagram κατά τη διάρκεια μιας βάρδιας. Αφού αγόρασε βιβλία μαγείας στο διαδίκτυο, ανακάλυψε το ταλέντο της στην ανάγνωση καρτών ταρώ και '«ερωτεύτηκε τους κρυστάλλους'». Η Τζέσικα, η οποία έχει πλέον πάνω από 5.000 πελάτες, διαβάζει πλέον για διάφορους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων, διασημοτήτων και φίλων.

Η μάγισσα πλήρους απασχόλησης, από το Swansea της Ουαλίας, δήλωσε: «Πάντα ήμουν μάγισσα. Απλά ποτέ δεν είχα τα εργαλεία για να αξιοποιήσω τη δύναμή μου μέχρι τώρα. Η διαίσθηση είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι χρησιμοποιούσα στην καθημερινή μου ζωή. Τώρα τη χρησιμοποιώ στις αναγνώσεις μου με εντελώς ξένους. Δουλεύω μόνο στο Instagram και κερδίζω τρεις φορές περισσότερα από ό,τι πριν δουλεύω σε κομμωτήριο».